De pronostiek van Nicolas Lombaerts: 3-1 voor de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
De pronostiek van Nicolas Lombaerts: 3-1 voor de Rode Duivels. © Florian Van Eenoo Photo News

Geen Belg die de Russen beter kent dan Nicolas Lombaerts: “Dzyuba is dé man, Ionov een apart geval”

Maandag gaat Nicolas Lombaerts (36) aan de slag in de technische staf van AA Gent, maar vandaag laat de man met 10 jaar ervaring in de Russische competitie zijn licht schijnen over de eerste tegenstander van de Rode Duivels. “Rusland gaat het spel niet maken.”

2 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  De Russen gaan winnen en voor de verrassing zorgen !
 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Hij wist ook dat Club geen kans maakte tegen Zenith in de CL.
 1. Rode Duivels vannacht al geland op Charleroi, spelers verlaten meteen Basecamp in Tubeke en trekken huiswaarts
  Play
  RODE DUIVELS
  1

  Rode Duivels vannacht al geland op Charleroi, spelers verlaten meteen Basecamp in Tubeke en trekken huiswaarts

  De Rode Duivels zijn in het holst van de nacht geland op de luchthaven van Charleroi, enkele uren na hun pijnlijke uitschakeling tegen Italië. Daarna ging het rechtstreeks naar het Basecamp in Tubeke, waar een handvol supporters hun helden, ondanks de nederlaag, toch kwamen opwachten. De Duivels trokken meteen na aankomst huiswaarts. Sommige fans hoopten nog een handtekening te scoren, maar enkel bij Jason Denayer hadden ze succes. De rest van de Rode Duivels verliet Tubeke zo snel mogelijk, ongetwijfeld zwaar ontgoocheld.
 2. “Italië heeft Ferrari, Versace, Gucci, Prada, Vespa. Wij hebben Lukaku”: onze chef voetbal legt (alle) hoop bij spits van Inter
  PREMIUM
  Rode Duivels
  39

  “Italië heeft Ferrari, Versace, Gucci, Prada, Vespa. Wij hebben Lukaku”: onze chef voetbal legt (alle) hoop bij spits van Inter

  “Forza Lukaku!” Onze chef voetbal Stephan Keygnaert legt (al) zijn eieren in het mandje van Romelu Lukaku, maar ook de aan- of afwezigheid van Kevin De Bruyne en Eden Hazard wordt volgens hem straks cruciaal voor de Rode Duivels - ook al heeft bondscoach Martínez zijn huiswerk voor Italië al láng geleden gemaakt. “Je kunt een tijdrit maandenlang keer op keer verkend hebben tot in de kleinste details, maar als je de dag van de chronorit met een fiets zonder derailleur moet rijden, is de kans reëel dat je niet zult winnen”, klinkt het onder meer.