AFP
Volledig scherm
© AFP

Franse voetbalwebsite past na vele stevige reacties haar smakeloze commentaar over Dries Mertens aan

Onder het mom van ironie en sarcasme maakt de Franse voetbalwebsite SO FOOT.com er een sport van geregeld de tackle vooruit in te zetten. Maar de begeleidende commentaar bij de punten van Dries Mertens (3 op 10) na de match tussen Kroatië en de Rode Duivels gisteravond, was er nog meer dan los over. Na vele kwade reacties besliste de redactie om de tekst aan te passen, al schrijven ze ook dat ze het hier niet bij laten.

5 reacties

 • dominique strouwen

  2 maanden geleden
  De Fransen hebben qua ethiek het warm water nog niet uitgevonden 🙃
 • Yves Vanderwitten

  2 maanden geleden
  tja, als ze zo meer kranten verkopen, bravo, triestige manier van "journalistiek"
 • MARTIN VERHAMME

  2 maanden geleden
  Kritisch zijn mag, doch MD erbij betrekken is er ver ver over, shame on u
 • Jeroen Maes

  2 maanden geleden
  Geen enkel ander volk beheerst arrogantie tot in de perfectie als de Fransen.
 • Gerry Hufkens

  2 maanden geleden
  Het niveau van de Fransen, zij denken dat ze de slimsten zijn, is dan ook veel lager dan het vriespunt!
 1. Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptopcoach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)
  PREMIUM

  Van ingenieur bij Mercedes tot ‘laptop­coach’ bij de Rode Duivels: het privéleven van onze nieuwe bondscoach Domenico Tedesco (37)

  Geboren in Italië, getogen in Duitsland en straks hopelijk geslaagd in België. Hoewel Domenico Tedesco amper 37 is, heeft hij al een opmerkelijk leven achter de rug. Enkele stevige porren bleken hoogstnodig om de luie scholier om te toveren tot een industrieel ingenieur, die zelfs een tijd werkte op het Mercedes-hoofdkwartier in Stuttgart. Waar hij zowaar de liefde vond bij een accordeoniste. Privéportret van onze nieuwe bondscoach, net als voorganger Martinez een zelfuitgeroepen “familieman”.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.