PN/L'Équipe
Volledig scherm
© PN/L'Équipe

Franse pers spot met onze ‘Vervloekte Generatie’: “Frans vuur moest aangewakkerd worden. Gelukkig kunnen citroenen dat”

Rode DuivelsLaat het een troost zijn. Dat de Fransen ons wel degelijk hoog inschatten. Want groot is het genoegen in verschillende Franse media, dat ze de Duivels dan toch nog klein hebben gekregen. Spot zelfs, de zure Belgische reacties na de WK-uitschakeling in Rusland 2018 indachtig. L’Équipe acht het opportuun op hun cover te titelen op ‘Le Seum’, voor de tweede keer. De Belgen opnieuw razend gekregen. Op de webstek So Foot, dat er prat op gaat naar voetbal te kijken op originele manier, doen ze er nog een forse schep bovenop.

120 reacties

 • Gerrit Valkenburg

  2 maanden geleden
  @ Etienne Langewouters NL heeft toen wel 2 finales gespeeld
 • Eddy DESMET

  2 maanden geleden
  Commentaar geven is nooit moeilijk : vanuit je luie zetel kan je verdomd goed instructies geven. Wie op het veld staat, moet het wel kunnen waarmaken en wanneer je beschikt over een "Gouden generatie", zijn er verdomd veel vijanden, die je het zonlicht niet gunnen en alles in het werk stellen om je te kraken. Frankrijk was erg zwak tijdens de eerste helft. In de tweede helft werden ze plots wakker. De penalty voor Frankrijk leek me een lichtgewicht en de scheidsrechter draagt best lenzen ...
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Het is om mee te lachen ook. De Belgen verdienen niet beter, en dan die Tielemans.
 • Gilles Standaert

  2 maanden geleden
  Sommige spelers staan enkel op het veld om hun waarde op de transfermarkt hoog te houden.
 • kamiel De Vleeschouwer

  2 maanden geleden
  Ofwel kies je altijd voor dezelfde spelers, ofwel kies voor voor de spelers in de juiste vorm. Maar kiezen voor altijd dezelfde spelers, ook al hebben ze de vorm niet dat is goed fout. Tielemans als maanden onder zijn niveau, Hazard al 2 jaar gekwetst, Boyata en Denayer altijd wisselvallig. Wanneer is het dan het moment voor De Ketaere? Je moet eens beginnen met de ploeg voor de volgende jaren. Quatar lijkt me een prima leermoment, ook al ga je er dan vroeger uit.