Volledig scherm
© Photonews

FOTO: jong en oud in de file voor Alderweireld

 1. De Bruyne: “In de eerste helft voetbalden we met te weinig lef”
  Play
  Rode Duivels

  De Bruyne: “In de eerste helft voetbalden we met te weinig lef”

  Kevin De Bruyne zette de 4-2-eindstand op het bord, maar zag ook dat de Duivels in de eerste helft het spel te veel ondergingen. “In de eerste helft hebben we te weinig zelf gevoetbald en daardoor we verloren een beetje de controle. De tegendoelpunten zijn natuurlijk wat knullig, maar we speelden voor de rust vooral met te weinig lef en dat moesten we meer doen. Daar horen risico’s bij, maar zo keert de rust vanzelf terug.”
 2. Onze huisanalist Marc Degryse: “Tielemans mogen we toch uitroepen tot de meest waardevolle speler van dit laatste interlandluik”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Onze huisana­list Marc Degryse: “Tielemans mogen we toch uitroepen tot de meest waardevol­le speler van dit laatste interland­luik”

  De Rode Duivels plaatsten zich gisteravond voor de Final Four. “Een duidelijke stap vooruit tegenover twee jaar geleden in de Nations League met die anticlimax tegen Zwitserland”, aldus onze huisanalist Marc Degryse, die de loftrompet afstak over Youri Tielemans, Romelu Lukaku en “de mannen waar we altijd op kunnen rekenen”.
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort