Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk. Doku mist al zeker twee volgende matchen met Rennes door spierblessure, wat met Duivels?

5 reacties

 • Frederik Janssens

  2 maanden geleden
  Voor mij hoeft hij er niet bij te zijn. Kan goed dribbelen maar geeft vervolgens geen assist en maakt geen goal want heeft geen overzicht.
 • Tim Candaele

  2 maanden geleden
  CDK in zijn plaats eens oproepen
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  Krijgt toch geen kans van Martinez. Zet liever zijn overroepen gepensioneerden op het veld.
 • nico schockaert

  2 maanden geleden
  Lutgarde , een ex Anderlechtspeler en wel een degelijk EK gespeeld maar ik kan wel zeggen als rsca fan dat Charles ook op EK moest zijn en dat Brugge goud in handen heeft !!!!
 • Lutgard Van Gorp

  2 maanden geleden
  Die gaan we niets missen! Meest overroepen speler vd wereld! Maakt geen goals of assist
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Balverlies met desastreuze gevolgen, het begin van alle ellende: Tielemans veroorzaakt penaltyfout en wordt bij gelijkmaker meteen gewisseld
  Play
  Rode Duivels
  28

  Balverlies met desastreu­ze gevolgen, het begin van alle ellende: Tielemans veroor­zaakt penalty­fout en wordt bij gelijkma­ker meteen gewisseld

  Balverlies en dan net iets te laat reageren op Antoine Griezmann in de zestien. Youri Tielemans lag ongewild aan de basis van de gelijkmaker en volledige remonte van Frankrijk tegen de Rode Duivels in de halve finales van de Final Four in de Nations League. Mbappé zette de elfmeter feilloos om. Daarna werd Tielemans - die vooral in de tweede helft niet goed meer in de match zat - meteen gewisseld voor Hans Vanaken.