Wie zet je voortaan aan de zijde van De Bruyne? Onze analist kijkt in zijn glazen bol.
Volledig scherm
PREMIUM
Wie zet je voortaan aan de zijde van De Bruyne? Onze analist kijkt in zijn glazen bol. © PN

‘Football Manager’ Marc Degryse stelt zijn Duivels-elftal samen voor de EK-kwalificatie: “Dat duo belooft voor de toekomst”

Afspraak 24 maart 2023 in Stockholm. Die avond beginnen de Rode Duivels in Zweden aan een nieuw avontuur. Het is de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK 2024 in Duitsland. Huisanalist Marc Degryse kroop voor u in de huid van de nieuwe bondscoach. Hij schetst Football Manager-gewijs de krachtlijnen van de Duivelse toekomst: van de tactiek tot de spelers: “Dit systeem met die jonge gasten rond hem moet De Bruyne liggen.”

72 reacties

 • guido wittemans

  2 maanden geleden
  Ik vindt deze ploeg en zijn bankzitters schitterend.
 • Erwin Van Waeleghem

  2 maanden geleden
  Als je zo kijkt wat Marokko doet tegen Spanje, dan hebben ze verdiend Belgie uitgeschakeld. En Lukaku valt inderdaad niets te verwijten. Doku en hij hadden veel eerder moeten opgesteld worden.
 • peter De ridder

  2 maanden geleden
  Beste Marc, waarom word jij geen bondscoach ? jij zou dat wellicht heel goed doen. Je keuzes zijn alleszins correct. dit platform van HLN is er om je mening te zeggen, dus ga dat gebruiken om tegen sommige mensen hier te zeggen dat het wk verloren was tegen marokko en niet door de missers van Lukaku !! Gezien de omstandigheden heeft die dat goed gedaan. We weten allemaal goed genoeg wie de schuldige is ! Ik ben niet meteen fan van hem MAAR Lukaku valt niets te verwijten ! !
 • diego gonzalez

  2 maanden geleden
  Voetbal is altijd en overal vriendjespolitiek. Heb in de jeugd eerste klasse gespeeld tot mijn 18de. Niet alleen vriendjespolitiek maar er zijn zelfs mensen die een plek in een team kopen.
 • D'Haeseleer Felix

  2 maanden geleden
  Als degrijse het zo goed weet waarom word hij geen bondscoach kunnen het goed uitleggen maar uitvoeren is wat anders.
 1. Degryse en Mulder zwaaien de Rode Duivels uit: “Martínez heeft onvoldoende beseft hoe groot de frustraties en het ongenoegen bij De Bruyne waren”
  PREMIUM

  Degryse en Mulder zwaaien de Rode Duivels uit: “Martínez heeft onvoldoen­de beseft hoe groot de frustra­ties en het ongenoegen bij De Bruyne waren”

  ‘The Last Dance’ eindigde op het WK met een valse noot. Marc Degryse en Jan Mulder zwaaien Roberto Martínez en zijn Rode Duivels uit. Onze analisten over onze nationale ploeg en hoe het nu voort moet. “Louis van Gaal als bondscoach, heb je dat spel van Nederland bekeken? Dat waren drie begrafenissen na elkaar, daar word je niet vrolijk van.”