Kevin De Bruyne was eens te meer de grote man.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne was eens te meer de grote man. © Photo news

“Follow the leader, heren Duivels”: onze chef voetbal zag De Bruyne helft lang als de cocktailshaker van de nationale ploeg

Rode DuivelsOp het ritme van De Bruyne - geregeld duwde hij het gaspedaal in. Met alle gevolgen vandien. Een goal, een assist, een schot tegen de paal... Follow the leader, heren Duivels.

32 reacties

 • eric debanne

  2 weken geleden
  Hazard,Tielemans,de bast een meerwaarde...🙄...? Trossars verdient een basisplaats niet batsuayi ...! Doe uitblinker de bruyne uit de ploeg en je hebt maar een middelmatig ploeg meer ...🙄 Met moeite gewonnen tegen Wales En tegen Nederland gaan ze op hun doos krijgen...!
 • Ivan Beelaert

  2 weken geleden
  Ik vraag me steeds af wat Tielemans in die ploeg loopt te doen als je ziet wie op de bank zit.
 • gaston bergmans

  2 weken geleden
  de bruyne en courtois zorgen voor verademing , met deze spelers haal je de eindronde gewoon niet tielemans de bast vertonghen meunier hazard vanaken allemaal niet goed genoeg voor een serieuze tegenstander , en debast zo loopt er in elke beloften ploeg 1 rond , was vroeger bij de pupillen ook zo de lievelingetjes van de trainer
 • Herman Van Hoeylandt

  2 weken geleden
  "onze chef voetbal zag De Bruyne helft lang als de cocktailshaker van de nationale ploeg," Klop volledig, maar een wedstrijd duurt 90 minuten.
 • Eric Bex

  2 weken geleden
  Haal Kevin De Bruyne uit dit elftal en je hebt een goed team zonder meer. Enkel hij duwt het niveau van de anderen mee de hoogte in. Martinez heeft het dan toch eindelijk begrepen 🙏.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Supportersclub Rode Duivels organiseert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”
  RODE DUIVELS
  10

  Supporters­club Rode Duivels organi­seert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”

  Alleen voor de diehardfans: een trip naar Koeweit om de Rode Duivels aan het werk te zien. Vriendschappelijk, tegen Egypte - niet gekwalificeerd voor het WK in Qatar straks, overigens. En toch trekt een handvol supporters erheen. Supportersclub De Bemvoort biedt het pakket aan. “Elke uitstap blijft het waard. We kunnen moeilijk voor Nederland gaan supporteren, toch?”
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.