Kevin De Bruyne was eens te meer de grote man.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne was eens te meer de grote man. © Photo news

“Follow the leader, heren Duivels”: onze chef voetbal zag De Bruyne helft lang als de cocktailshaker van de nationale ploeg

Rode DuivelsOp het ritme van De Bruyne - geregeld duwde hij het gaspedaal in. Met alle gevolgen vandien. Een goal, een assist, een schot tegen de paal... Follow the leader, heren Duivels.

33 reacties

 • eric debanne

  3 dagen geleden
  Hazard,Tielemans,de bast een meerwaarde...🙄...? Trossars verdient een basisplaats niet batsuayi ...! Doe uitblinker de bruyne uit de ploeg en je hebt maar een middelmatig ploeg meer ...🙄 Met moeite gewonnen tegen Wales En tegen Nederland gaan ze op hun doos krijgen...!
 • Ivan Beelaert

  3 dagen geleden
  Ik vraag me steeds af wat Tielemans in die ploeg loopt te doen als je ziet wie op de bank zit.
 • Eric Bex

  3 dagen geleden
  In tegenstelling tot wat sommigen beweren is iedere match die Eden kan meepikken met het oog op het WK een absolute must. Hij moet zondag dus spelen. Al dat talent kan niet spoorloos verdwenen zijn en Kevin en Thibaut gaan het niet alleen kunnen in Qatar. Een Eden in vorm kan nog steeds een match openbreken en beslissen.
 • gaston bergmans

  3 dagen geleden
  de bruyne en courtois zorgen voor verademing , met deze spelers haal je de eindronde gewoon niet tielemans de bast vertonghen meunier hazard vanaken allemaal niet goed genoeg voor een serieuze tegenstander , en debast zo loopt er in elke beloften ploeg 1 rond , was vroeger bij de pupillen ook zo de lievelingetjes van de trainer
 • Herman Van Hoeylandt

  3 dagen geleden
  "onze chef voetbal zag De Bruyne helft lang als de cocktailshaker van de nationale ploeg," Klop volledig, maar een wedstrijd duurt 90 minuten.
 1. Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”
  Play
  Rode Duivels
  28

  Rode Duivels of Oranje, Martínez of Van Gaal? Degryse: “Courtois en De Bruyne, dat heeft Nederland niet”

  De plek in de Final Four is zo goed als zeker voor Oranje, maar een prestigeslag wordt het zondag in Amsterdam sowieso. De pijnlijke 1-4 in juni in het achterhoofd, is België uit op eerherstel. Maar wie heeft de beste ploeg en wie de beste bondscoach? Een vraag die VTM-analisten Jan Mulder en Marc Degryse gisteravond in de studio voorgeschoteld kregen.