Fellaini blijft als international op pensioen en daar kan hij zich duidelijk best mee verzoenen

Rode DuivelsGeen verrassingen in onze EK-selectie. En dus ook geen Marouane Fellaini. Door de zware blessure van Axel Witsel, werd die optie nochtans geopperd binnen en buiten het bondsgebouw. Maar Roberto Martínez deed geen poging om Fellaini, die in maart 2019 afhaakte als Rode Duivel, te overtuigen uit internationaal pensioen te komen. En ook Fellaini heeft daar duidelijk vrede mee, zo blijkt uit een Instagrampost.

7 reacties

 • Fred Kijzer

  1 maand geleden
  Ja, hij is de sigaar...
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  hij zit daar immers best goed: verdient miljoenen en het spelniveau kan iemand zoals hij tot zijn 40e makkelijk aan. Waar is het probleem. De Rode duivels kunnen hem gestolen worden.
 • stefaan lalonge

  1 maand geleden
  Ik had hem graag in de kern opgenomen gezien. En als je ziet wie er nu bij de 26 zit dat had hij zeker zijn plaats. Martinez zijn uitleg trekt nergens op. Er zijn er nog, bvb Chadli, die niet veel gespeeld hebben. Fellaine was een zeer nuttige speler, een breekijzer, die de ploeg op bepaalde momenten over de streep heeft getrokken en nog, mits gemotiveerd te zijn, belangrijk kan zijn. Maar dat ziet de coach niet.
 • Matthias Reynaert

  1 maand geleden
  Met 20 miljoen euro per jaar hoeft het niet meer voor hem.
 • Kjell Van daele

  1 maand geleden
  Logisch