Natuurlijk hebben Luella en Saffiana hun eigen Duivels-truitjes. "Luella is héél enthousiast als haar papa op tv komt."
Volledig scherm
PREMIUM
Natuurlijk hebben Luella en Saffiana hun eigen Duivels-truitjes. "Luella is héél enthousiast als haar papa op tv komt." © RV

Exclusief thuis bij... Beth Martínez (39) supportert met de kinderen vanop afstand voor de Rode Duivels: “Ja, we zijn gelukkig in België. We zijn er ‘thuis’”

Rode DuivelsTerwijl Roberto Martínez (47) gefocust naast het veld staat, supportert zijn wederhelft vurig vanop afstand. Beth Martínez (39) en dochters Luella (7) en Saffiana (bijna 2) volgen het EK bij familie in Engeland. Het huis kleurt er tricolor en de zenuwen staan strak gespannen als ‘daddy’ op tv komt.  “Ik hoop oprecht dat ik hem pas terug zie half juli, na de finale.”

18 reacties

 • Eric Leysen

  1 maand geleden
  Een vriendelijke man is Martinez. Een verademing in het voetbal om eens een rustige, aangename trainer te horen vertellen, persconferenties te geven. En altijd op een altijd even ontspannen manier.
 • Erik Meers

  1 maand geleden
  Martínez is een middelmatige trainer die nu al jaren geen prijs kan pakken met één van de beste ploegen ter wereld . Ze voelen zich allemaal thuis in België maar niemand voelt zich geroepen om de taal te leren , wij moeten ons maar aanpassen . Zou eens willen weten hoe ver je zou geraken als trainer van Spanje als je alleen Nederlands en Frans zou spreken en of de Spanjaarden dit zouden tolereren
 • Wannes Van De Velde

  1 maand geleden
  Hij spreekt voetbaltaal.
 • Monique Van Herck

  1 maand geleden
  Dirk de Meester jaloers misschien ? Ik kook en poets nog zelf en ben ook overal ter wereld gelukkig zolang ik mijn familie maar heb !
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Fijn dat ze zich goed voelen in België, dat ze zich met Engels en Spaans kunnen redden helpt natuurlijk.