Natuurlijk hebben Luella en Saffiana hun eigen Duivels-truitjes. "Luella is héél enthousiast als haar papa op tv komt."
Volledig scherm
PREMIUM
Natuurlijk hebben Luella en Saffiana hun eigen Duivels-truitjes. "Luella is héél enthousiast als haar papa op tv komt." © RV

Exclusief thuis bij... Beth Martínez (39) supportert met de kinderen vanop afstand voor de Rode Duivels: “Ja, we zijn gelukkig in België. We zijn er ‘thuis’”

Rode DuivelsTerwijl Roberto Martínez (47) gefocust naast het veld staat, supportert zijn wederhelft vurig vanop afstand. Beth Martínez (39) en dochters Luella (7) en Saffiana (bijna 2) volgen het EK bij familie in Engeland. Het huis kleurt er tricolor en de zenuwen staan strak gespannen als ‘daddy’ op tv komt.  “Ik hoop oprecht dat ik hem pas terug zie half juli, na de finale.”

18 reacties

 • Eric Leysen

  3 maanden geleden
  Een vriendelijke man is Martinez. Een verademing in het voetbal om eens een rustige, aangename trainer te horen vertellen, persconferenties te geven. En altijd op een altijd even ontspannen manier.
 • Erik Meers

  3 maanden geleden
  Martínez is een middelmatige trainer die nu al jaren geen prijs kan pakken met één van de beste ploegen ter wereld . Ze voelen zich allemaal thuis in België maar niemand voelt zich geroepen om de taal te leren , wij moeten ons maar aanpassen . Zou eens willen weten hoe ver je zou geraken als trainer van Spanje als je alleen Nederlands en Frans zou spreken en of de Spanjaarden dit zouden tolereren
 • Wannes Van De Velde

  3 maanden geleden
  Hij spreekt voetbaltaal.
 • Monique Van Herck

  3 maanden geleden
  Dirk de Meester jaloers misschien ? Ik kook en poets nog zelf en ben ook overal ter wereld gelukkig zolang ik mijn familie maar heb !
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Fijn dat ze zich goed voelen in België, dat ze zich met Engels en Spaans kunnen redden helpt natuurlijk.
 1. Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rusland - België
  Play
  Rode Duivels
  136

  Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rus­land - België

  Het was een opmerkelijk beeld voor de aftrap van Wit-Rusland - België. Terwijl tien Duivels, zoals steeds, knielden als steun voor de ‘BLM-beweging’ bleef Michy Batshuayi staan. In de omgeving van de Rode Duivel valt te horen dat onze landgenoot daarmee het voorbeeld volgt van zijn ex-ploegmaat Wilfried Zaha, de Ivoriaanse spits van Crystal Palace. “Er is geen goede of foute keuze, maar voor mij voelt het steeds meer als een onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd”, zei Zaha recentelijk over zijn besluit om niet langer meer te knielen voor een wedstrijd. “Het maakt niet meer uit of we knielen of niet. Sommigen van ons worden nog steeds racistisch bejegend. Waarom zou ik nog knielen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Waarom moet ik zelfs Black Lives Matter op de achterkant van mijn shirt dragen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Het verliest steeds meer zijn waarde.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.