EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”

RODE DUIVELSRoberto Martínez verraste iedereen op zijn persconferentie na het gelijkspel tegen Kroatië, en de WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd als bondscoach van de nationale ploeg.” In een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws vertelt Martínez nu dat hij die beslissing al na de verloren wedstrijd tegen Marokko aan z’n groep meedeelde: “De spelers wisten dus in zekere zin dat het mogelijk de laatste wedstrijd was die ze voor mij zouden spelen.” Een boodschap die hem heel zwaar viel.

23 reacties

 • HUBERT DE HERDT

  3 maanden geleden
  Had hij dat maar vijf jaar eerder gedaan. Hij heeft fouten gemaakt zegt hij, welke matchen hebben wij dan gezien??
 • Ronald Van Beneden

  3 maanden geleden
  Een trainer mag zo goed zijn als hij wil het elftal moet het doen. Veel te verwent en te dik betaald motiveert geen enkele speler en dat was zeer duidelijk.
 • Kristof Breskens

  3 maanden geleden
  Balans na 2 WK's en 1 EK, en wat halfslachtige Nations League deelnames : ocharme 1 halve finale En die werd dan nog bereikt met heel veel geluk tegen Japan, en opnieuw geluk en scheidsrechterlijke hulp tegen Brazilie (De tweede helft was echt niet om aan te zien en de Duivels "parkeerden de bus" voor hun doel). Ik hoop dat nu iedereen door heeft dat Martinez een slechte keuze was van de KBVB en dat 1 halve finale met de meest getalenteerde generatie ooit een pover resulstaat was.
 • Els Van der BEMPT

  3 maanden geleden
  Met of zonder Martinez gingen ze sowieso van Marokko verliezen.
 • raey Gebrenesqel

  3 maanden geleden
  Goed respect 🤗👏
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoeveel Dries Mertens zit er in Leandro Trossard? “Je kan ze overal neerplanten, ze groeien toch”
  PREMIUM
  3

  Hoeveel Dries Mertens zit er in Leandro Trossard? “Je kan ze overal neerplan­ten, ze groeien toch”

  De Rode Duivels doen het zonder hun nationale troetelbeer Dries Mertens (35). Tip voor wie in een groot, nostalgisch gat dreigt te vallen: kijk met toegeknepen ogen naar Leandro Trossard. Ook een dribbelaar in zakformaat. Via de bodem van het profvoetbal de vraagtekens weggespeeld richting de Europese top. HLN sprak met drie kroongetuigen uit hun carrière met de vraag: hoeveel Dries zit er in Leandro? “Ze hebben van hun nadeel net een voordeel gemaakt.”
 3. Onze analist Marc Degryse vindt de keuze voor aanvoerder De Bruyne logisch: “Op die manier ga je het beste uit Kevin én de ploeg halen”
  PREMIUM
  13

  Onze analist Marc Degryse vindt de keuze voor aanvoerder De Bruyne logisch: “Op die manier ga je het beste uit Kevin én de ploeg halen”

  Kevin De Bruyne is de nieuwe kapitein van de Rode Duivels. Hij neemt de taak over van de gestopte Eden Hazard. Geen Lukaku, Courtois of ouderdomsdeken Vertonghen dus. Een goede keuze, vindt onze analist Marc Degryse. “Zo geef je De Bruyne het gevoel dat er nu een ploeg rond hem wordt gebouwd. De jonge gasten zullen ook naar iemand met zijn statuut opkijken en luisteren.”
 4. EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstellend”
  12

  EXCLUSIEF. Charles De Ketelaere: “Mijn periode sinds die derde titel bij Club? Teleurstel­lend”

  Door de interlandpauze bij de Rode Duivels is Charles De Ketelaere (22) even weg uit Milaan, waar hij een moeilijk seizoen beleeft. In een exclusief gesprek met HLN en VTM praat ‘CDK’ over de lastige periode die hij doormaakt. Twijfelen aan zichzelf doet hij niet, maar... “Of die nul weegt? Tuurlijk wel. Daar ga ik niet over liegen.” Verder heeft de middenvelder het over de steun van ploegmaats, de teneur in de (Italiaanse) media en zijn rol in de EK-kwalificatiecampagne. “Als ik bij AC Milan een belangrijke speler word, zal ik ook als international een belangrijke speler worden.”