EXCLUSIEF. Kevin De Bruyne: "Ik ben in slaap gevallen tijdens CL-finale. Twee dagen KDB-cup en een vrijgezellen... Het vat was af”

RODE DUIVELSDe Nations League, de WK-ambities, de titel met City, de komst van Haaland: thema’s genoeg om het met Kevin De Bruyne (30) over te hebben. KDB ging daarom zitten voor een exclusieve babbel met Gilles De Bilde, en had daarbij ook onder meer een opvallende anekdote in huis over de finale van de Champions League. 

29 reacties

 • Charles Leunens

  2 maanden geleden
  Ik ook, de eerste helft gekeken, de tweed helft WEG GEZAPT het Bedroevend Schouwspel was niet meer om aan te zien. De Voetbal Miljonairs totaal door de Voetbal Mand Gevallen.
 • GILLIS VAN LAETHEM

  2 maanden geleden
  Bij zijn prestatie tegen Nederland is normaal dat men in slaap valt
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Hij begint sterallures te krijgen.Wie valt er nu in slaap tijdens de finale van de CL of de Ronde van Vlaanderen, tenzij een kat van 18 jaar oud misschien.Hij zegt dit omdat ManC de duimen moest leggen tegen Real dankzij Courtois.Merckx reed altijd om te winnen, zelfs in een kermiskoers in Grobbendonk.
 • Rene Dildick

  2 maanden geleden
  Een dommeltje kan toch, maar niet op die plaats.
 • rudy jacobs

  2 maanden geleden
  Leuk voor je collega's om dit te vernemen,maar ja wat wil je eenmaal een boer altijd een boer zeker,mag ik hopen dat diegene collega's die niet int slaap vielen,u zullen wakker houden,ik kijk er al naar uit.