.
Volledig scherm
PREMIUM
. © PN/Instagram

EXCLUSIEF. Dries Mertens, de Peter Pan van de Rode Duivels: “Kat en ik moeten toch ooit aan kindjes beginnen?”

Rode DuivelsHij had nooit verwacht profvoetballer te worden, zegt Dries Mertens (33). De man die Diego Maradona voorbij is als topschutter van Napoli, honderd goals in de Serie A scoorde, en zijn tiende verjaardag als Rode Duivel viert. Eerst wil hij nog zo lang mogelijk voetballen, maar daarna is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Hoe de kwieke Leuvenaar dat hoofdstuk ziet? Zijn ogen beginnen alvast te fonkelen.

14 reacties

 • Jean Pierre Huybrechts

  2 jaar geleden
  Ik heb gewild geen kinderen gewild. Wat als er een scheiding komt is bij mij gebeurd en ik voel me als alleenstaande van 70 jaar goed zo.
 • Jean De Grande

  2 jaar geleden
  Dries, bedenk wel dat in dit geval trainen leuker is dan scoren ;-).
 • Fanny Konings

  2 jaar geleden
  Gelukkig bestaan er nog koppels zonder kinderen
 • jean pierre Tibermont

  2 jaar geleden
  Goed nadenken Dries wij nu al met teveel op deze overbevolkte planeet !
 • Anthony Peeters

  2 jaar geleden
  Zou elke dag trainen met kat!
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Supportersclub Rode Duivels organiseert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”
  RODE DUIVELS
  10

  Supporters­club Rode Duivels organi­seert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”

  Alleen voor de diehardfans: een trip naar Koeweit om de Rode Duivels aan het werk te zien. Vriendschappelijk, tegen Egypte - niet gekwalificeerd voor het WK in Qatar straks, overigens. En toch trekt een handvol supporters erheen. Supportersclub De Bemvoort biedt het pakket aan. “Elke uitstap blijft het waard. We kunnen moeilijk voor Nederland gaan supporteren, toch?”