Links: Knuffel voor doelman Schmeichel, rechts: Erik de Soir.
Volledig scherm
Links: Knuffel voor doelman Schmeichel, rechts: Erik de Soir. © AP/VTM Nieuws

“Eriksen kan Denemarken donderdag bijzonder gevaarlijk maken. De Duivels moeten snel switchen”

Rode DuivelsNa wat er gebeurd is met Christian Eriksen, wordt Denemarken - Belgie donderdag (18u) een duel met een bijzonder speciale rand. Een emotionele match, zei Youri Tielemans eerder vandaag al op de persconferentie. “De Denen zouden ons weleens kunnen verrassen”, denkt traumapsycholoog Erik de Soir. “Voor de Duivels komt het erop aan in de match geen compassie te tonen.”

8 reacties

 • St V riel

  2 maanden geleden
  zolang de wedstrijdleiding maar niet te veel door de Deense vingers ziet, want de UEFA heeft bij de Denen geen goei punten gescoord.
 • Sven Verfaillie

  2 maanden geleden
  @lode: volledig gelijk. Iedere match moet beschouwd en gespeeld worden als de moeilijkste match. Iedere ploeg kan verrassen.
 • Brent Vercauter

  2 maanden geleden
  Kevin Buekenhoudt - Met 0 op 6 uitgeschakeld, het zal verbazen. Grote kans dat je met 3 punten en een positief doelpuntensaldo alsnog als beste derde door mag.
 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  Zal zeker een wedstrijd met aparte lading worden, wat als ervaring evenzeer kan bijdragen aan de uiteindelijke sterkte van ons eigen elftal verder in het tornooi. De Finnen wonnen alsnog een wedstrijd die ze normalieter 9/10 verliezen. Die hadden alvast weinig medelijden ondanks het gegeven van een traumatische ervaring iets vroeger op de dag. Uiteindelijk is alles relatief en moet je die wedstrijd voorbereiden als alle andere. Het gaat goed met Eriksen, en de Belgen zijn voldoende professioneel
 • Tine Dem

  2 maanden geleden
  Met zo een ploeg moet je altijd winnen van de Denen.Sympathieke mannen, maar geen genade