BELGA
Volledig scherm
© BELGA
België BEL
6
EINDE
1
Polen POL
 • 42' Goal Axel Witsel
 • 59' Goal Kevin De Bruyne
 • 73' 80' Goal Leandro Trossard
 • 83' Goal Leander Dendoncker
 • 90'+3' Goal Loïs Openda
 • Robert Lewandowski Goal 28'

En of de Rode Duivels het nog kunnen: Belgen scoren zes keer tegen Polen na bruisende tweede helft

Rode DuivelsVan een revanche gesproken. Belgie 6. Polen 1. Alsof het om een fles ketchup ging, kwam alles er na de pauze plots uit. Dankzij de gelijkmaker van Witsel vlak voor de pauze na de opener van de onvermijdelijke Lewandowski. Wat een feest, die tweede helft. De Bruyne toonde bij de 2-1 nog eens wie er de allerbeste is, daarna toverde de ingevallen Trossard met twee goals en troffen ook Dendoncker en debutant Openda raak. ‘t Was dan maar tegen een erg matig Polen, we doen nog mee in onze Nations League-poule. Schrijf deze Duivels toch maar niet te snel af. 

88 reacties

 • Kato De Cock

  4 maanden geleden
  Ik vond het toch nog niet waaw. Het gevoel van onoverwinnelijk te zijn, zit er niet in. Bovendien vrees ik dat de huidige taktiek onvoldoende is om ons tot (halve) finaleplaatsen te loodsen op het WK.
 • Kurd Vandenbroucke

  4 maanden geleden
  Ronduit schitterende match in een kolkend stadium proficiat Duivels
 • Jan Daems

  4 maanden geleden
  Graag voetjes op de grond houden aub. Polen is absoluut geen wereldploeg al hebben ze wel een wereldspits in hun rangen lopen, dat werd al meteen duidelijk bij het begin van de wedstrijd. En Martinez zal, zolang hij de plak zwaait, blijven volharden in de boosheid: mooipraterij om zijn onkunde te verbergen.
 • Marc Wouters

  4 maanden geleden
  6-1 mannekes, ik moet toegeven, ik ben ook positief verrast. De jong gasten kunnen het blijkbaar toch ook. Openda veelbelovend, achteraan met Faes is het bibberen.
 • Frank Staelens

  4 maanden geleden
  Martinez buiten. Zich altijd vasthouden aan de lieve vriendjes. Hazard de kans zien missen Goede jonge Belgen krijgen geen kans zoals De Ketelaere, Onana. Nog 10 keer spelen en met Witsel gaan we ook geen match winnen. Prutsers.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.