Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eleven Sports verwerft uitzendrechten voor EK-kwalificatiecampagne en Nations League

Rode DuivelsSportzender Eleven Sports heeft bekendgemaakt de exclusieve rechten verworven te hebben op de live-uitzendingen van de kwalificatiecampagne voor Euro 2020 en de Nations League. De betaalzender mag alle wedstrijden live uitzenden, behalve de duels van de Rode Duivels. Die zullen op VTM worden uitgezonden. 

3 reacties

 • Hans Van Geem

  5 jaar geleden
  Goed dat deze zender rechten heeft..vrt..daar kennen ze enkel maar wielrennen en veldrijden..
 • Alain Nagels

  5 jaar geleden
  Laat sport aub op de vrt alleen zij zijn bekwaam sorry voor al die reclame zenders zeker eurosport dat is niet normaal meer die reclame om de 5 minuten
 • Alfons Thijs

  5 jaar geleden
  Gelukkig zit ik niet meer bij die geldwolven van een telenet maar bij orange waar eleven gratis wordt aangeboden.
 1. “Die stream van Tedesco ga ik zeker volgen”: Johan Bakayoko, Belgische groeibriljant bij PSV en straks ook Rode Duivel?
  PREMIUM
  1

  “Die stream van Tedesco ga ik zeker volgen”: Johan Bakayoko, Belgische groeibril­jant bij PSV en straks ook Rode Duivel?

  Het belooft een spannende dag te worden voor Johan Bakayoko (19). De vleugelspits van PSV zat in de voorselectie van de Rode Duivels en hoort vrijdag rond de middag of hij deel uitmaakt van de definitieve kern, al is Ivoorkust ook een optie. “Maar als België me de kans geeft, grijp ik ze”, zegt de man voor wie PSG in januari nog 10 miljoen euro overhad en die met de FIFA-game als inspiratie zichzelf pusht om beter te worden.