Herken jij de Panini-stickers van de Rode Duivels uit 1980?
Volledig scherm
Herken jij de Panini-stickers van de Rode Duivels uit 1980? © BELGAIMAGE

EK-QUIZ. Ceulemans? Vandereycken? Een opwarmer voor morgen: herkent u de Panini-stickers van de beste EK-duivels?

Rode DuivelsKunnen de Rode Duivels ons een onvergetelijke zomer bezorgen? Als onze Gouden Generatie het de komende weken even goed doet als de mannen van in 1980, ziet het er in elk geval veelbelovend uit. Ken jij nog de Rode Duivels die ruim veertig jaar geleden de finale van het EK haalden? Wij haalden er als opwarmer voor morgen de Panini-stickers van toen bij. Veel succes!

0 reacties

 1. Onze chef voetbal legt uit waarom Martínez ondanks zwaardere tabelhelft vol voor groepswinst gaat: “Speculeren zou indruisen tegen het eergevoel van zijn selectie”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  15

  Onze chef voetbal legt uit waarom Martínez ondanks zwaardere tabelhelft vol voor groeps­winst gaat: “Speculeren zou indruisen tegen het eergevoel van zijn selectie”

  Ondanks een erg zwakke eerste helft tegen Denemarken, maakt bondscoach Roberto Martínez zich weinig zorgen over zijn Rode Duivels. “Martínez loopt ondanks al die weggegeven kansen écht wel hoog op met zijn defensie”, schrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Meer nog: de Spanjaard wil vol voor groepswinst gaan - ook al brengt ons dat in de lastige tabelhelft waarin we wellicht Italië en Frankrijk zullen moeten elimineren op weg naar de finale. En daar heeft hij een goede reden voor.
 2. Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”
  Play
  Rode Duivels

  Martínez: “Vooral blij dat Hazard, Witsel en De Bruyne weer meespelen, Vermaelen is een voorbeeld”

  Bondscoach Roberto Martínez reageert opgelucht na de wedstrijd tegen Finland. Niet enkel omdat de Rode Duivels wonnen, maar vooral omdat de blessureperikelen achter de rug lijken: “Als je me voor het toernooi vroeg wat mijn doel was, dan wou ik enerzijds negen op negen pakken en anderzijds alle geblesseerde spelers weer speelklaar krijgen. Ik ben zeer tevreden om Eden (Hazard), Axel (Witsel) en Kevin (De Bruyne) 90 minuten te zien spelen.” Bekijk hierboven zijn volledige reactie.