Photo News
Volledig scherm
© Photo News

EK-kansen Witsel stijgen: Martínez neemt middenvelder op in (brede) selectie

Rode DuivelsDe EK-kansen van Axel Witsel worden groter. Bondscoach Roberto Martínez wil de middenvelder, die herstelt van een gescheurde achillespees, opnemen in zijn ruime selectie voor het Europees kampioenschap. Dat zegt de Spanjaard in een gesprek met VTM NIEUWS.

24 reacties

 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Martinez is precies een selectie aan het smeden rond geblesseerde en niet fitte voetballers . Kompany heeft ook veel kans opgeroepen te worden .
 • Danny Vernimmen

  1 maand geleden
  Vriendjespolitiek ten top .
 • Jean-marie D'Hertefelt

  1 maand geleden
  Als Thielemans witsel moet vervangen vrees ik het ergste, verschil tussen beide is enorm.
 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  Prettig verlof Axel !
 • Benny Buyst

  1 maand geleden
  Beste verdedigende middenvelder ooit in Belgie.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Duivels tegen Portugal van Ronaldo in achtste finale, daarna wachten Italië en mogelijk Frankrijk of Spanje
  Rode Duivels
  299

  Duivels tegen Portugal van Ronaldo in achtste finale, daarna wachten Italië en mogelijk Frankrijk of Spanje

  Duitsland heeft de scheve situatie tegen Hongarije deels rechtgetrokken: 2-2. Waardoor het België - Portugal wordt in de achtste finale zondag in Sevilla. De Rode Duivels zullen dus ‘giant killer’ moeten zijn, willen ze Europees kampioen worden. Door de nederlaag van Polen tegen Zweden en de vernedering van Slovakije door Spanje, leverde groep E geen beste derde af. Gevolg: België neemt het zondag op tegen de derde uit de ‘groep des doods’: het Portugal van huidig EK-topschutter Cristiano Ronaldo.
 3. Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt
  Rode Duivels

  Even zorgen om Eden Hazard, nadat hij in duel neergaat en pijnlijk naar zijn voet grijpt

  Het zal toch niet? Vlak voor de pauze, Lukaku die perfect Eden Hazard aanspeelt in de zestien. Net voor de aanvaller wou aanleggen, ging hij neer in duel met O’Shaughnessy. Te licht voor een strafschop, zo oordeelde ref Brych. Zo mogelijk veel erger: Hazard greep meteen naar de linkervoet en trok een pijnlijke grimas. Gelukkig al niet de rechterenkel waaraan Eden in maart vorig jaar is geopereerd en die hem al bijna anderhalf jaar parten speelt. Maar al trekkebenend moest Hazard verder, waarna er een minuutje later afgeloten werd voor de pauze. Gelukkig start Eden, geregeld bij de acties betrokken maar weinig succesvol laat staan flitsend, nog wel de tweede helft. Hij staat voor het eerst sinds 1,5 jaar aan de aftrap van een match met de Rode Duivels.