Photo News
Volledig scherm
© Photo News
België BEL
3
EINDE
0
Burkina Faso BUR
 • 16' Goal Hans Vanaken
 • 18' Goal Leandro Trossard
 • 75' Goal Christian Benteke

Efficiënte Belgen zetten Burkina Faso makkelijk opzij, Trossard uitblinker met doelpunt en twee assists

Rode DuivelsBurkina Faso thuis: met alle respect voor de tegenstander, maar dat is niet zo lastig. Zelfs voor minder ervaren Rode Duivels. 3-0, na goals van (weer) Vanaken, Trossard en Benteke. Het mag straks weer om iets gaan. In juni en september de Nations League tegen Nederland, Polen en Wales, op het einde van het jaar het WK in Qatar waarvoor vrijdag geloot wordt. Eén ding is zeker na dit tweeluik: Vanaken en Trossard zullen erbij zijn.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. REACTIES. Alderweireld: “Ze kijken altijd met vergrootglas naar verdediging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehouden”
  Play
  Rode Duivels
  3

  REACTIES. Alderwei­reld: “Ze kijken altijd met vergroot­glas naar verdedi­ging, maar voorin moet de bal beter worden bijgehou­den”

  Een deugddoende zege voor de Rode Duivels in Polen én nog eens de nul gehouden. “Hiermee hoef je niet te piekeren op strand, met de cocktail in de hand", zo schreef onze chef voetbal Niels Poissonnier. En hij wordt daarin bijgetreden door onder meer Toby Alderweireld en Leander Dendoncker. Al had die eerste toch ook een boodschap in huis voor de aanvallers.