Rechts: Courtois stormt snel naar binnen en werkt zijn frustraties af met een klap tegen de dug-out.
Volledig scherm
Rechts: Courtois stormt snel naar binnen en werkt zijn frustraties af met een klap tegen de dug-out. © Belga

“Eerste tegengoal is fout van verdediging”: Thibaut Courtois stormt vrijwel meteen gefrustreerd naar de kleedkamer, maar reageert wel

Een dug-out heeft zijn ontgoocheling mogen voelen. Zijn ‘Queen’ in de tribune kreeg na het laatste fluitsignaal geen hartje of een vluchtige kus. Hoofdschuddend verdween Thibaut Courtois (30) meteen na de WK-nederlaag tegen Marokko meteen de catacomben in. Boos op zichzelf, boos om de nederlaag. “Zelf heb ik niet 100 procent gekeept.”

67 reacties

 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Indien je maar twee topvoetballers meer heb in je ploeg die op top niveau presteren en de rest speelt niet of veel te weinig bij hun club en een aantal moet een stap terug doen bij gebrek aan contract op hoog niveau, en je voert geen verjonging door op tijd, WAT WIL JE DAN?
 • Gunther Persoon

  2 maanden geleden
  Heel simpel…. niemand is klaar om dit WK te spelen,met zen allen te traag,geen inspiratie,geen grinta voor zo’n hoogdagen….Met zen allen allemaal WK onwaardig…..
 • Tim Peeters

  2 maanden geleden
  Het ligt niet aan Courtois. We moeten spelers opstellen die op niveau presteren bij hun club, daar draait het toch om. De helft van de selectie zitten op de bank of spelen niet eens bij hun club. We moeten niet vasthouden aan spelers die op de terugweg zijn. Hoeveel "top" spelers zullen er gaan afhaken na dit WK?
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  We zijn reeds dikwijls ontsnapt zoals tegen Zweden, Japan enz.
 • Jozef brosens

  2 maanden geleden
  dit was een collectief falen , waar de keeper weinig mee te maken heeft .