.
Volledig scherm
. © Photo News/Belga

Eendagsvliegen, maar ook ontegensprekelijk vaste waarden: de 22 Duivelse debutanten onder Roberto Martínez

Rode DuivelsVerrassingen, mislukkingen en voltreffers. Doorheen de vier jaar onder Roberto Martínez, debuteerden maar liefst 22 spelers als Rode Duivel. Gisteren voegden Dodi Lukebakio, Hannes Delcroix en Charles De Ketelaere zich bij dat groepje. Een overzicht.

4 reacties

 • Ivan De Bakker

  3 maanden geleden
  Algemene reneur in dit artikel, Het is makkelijker om aan de bak te komen als (ex-) RSCA er dan als Bruggeling (of welke andere ploeg dan ook). Wat overduidelijk niet wil zeggen dat je als (ex-)RSCA er beter bent, meestal is zelfs het tegendeel waar. Martinez is een paarse in hart en nieren. Vandaar dat hij NOOIT een deftige prijs zal pakken. 
 • Erwin Van Roy

  3 maanden geleden
  Al een aantal jaren op 1 staan in de FIFA ranking toont aan dat je bij de beste ploegen in de wereld bent en prijzen daar hangt geluk aan vast en ook hoe top je op dat moment bent. Mensen zoals Nikki zullen het nooit begrijpen. Maar 1 staan heeft meer belang dan die prijs hoor
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Tja nikki, Griekenland dat was dan ook de grootste schande in dat prijzenbeslag, daarna zijn ze gevallen als een steen. Dat bewijst om W. of EU. kampioen te worden is de factor geluk van groot belang. Eerste staan op de ranglijst niet, je moet gewoon goed zijn om daar te staan. Clijsters stond ook eerste zonder een grandslam te winnen, dat is een bewijs dat je de beste bent.
 • nikki groothuis

  3 maanden geleden
  En nog geen prijzen gepakt al die jaren,,te veel overschat .omdat je 1 op de fifa ranglijst staat wilt niet zeggen dat je de beste bent en zeker niet als je steeds de zwakke tegenstanders bekampt.we hebben nog nooit een prijs gepakt.Zelfs griekenland heeft meer gewonnen dan ons
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"