Na de wedstrijd (4-0 voor de Portugezen) maken Stijnen en Ronaldo een praatje.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de wedstrijd (4-0 voor de Portugezen) maken Stijnen en Ronaldo een praatje. © belga

Een reconstructie van de rel rond Stijn Stijnen en Cristiano Ronaldo in 2007: “De bond panikeerde, maar wij waren niet onder de indruk”

Rode Duivels‘Cristiano zó fel aanpakken, dat hij na twee minuten van het veld moet worden gevoerd’. Eén uit de context getrokken quote en Stijn Stijnen (40) was wereldnieuws. De ex-doelman blikt terug op de laatste Portugal-België (4-0) met inzet in 2007: “Zélfs het hotelpersoneel deed vijandig tegen mij.”

8 reacties

 • Lieve Burssens

  1 jaar geleden
  Zulke uitspraken doe je niet, zegt heel veel over je mentaliteit. dit heeft niets te maken met je mening zeggen. Stijnen is ongeveer overal met ambras weggegaan, niet moeilijk met zulke mentaliteit.
 • danny suenaert

  1 jaar geleden
  Stijnen was echt wel een goede keeper! Iemand die zijn mening durft zeggen zo zijn er nu te weinig imo. Meunier is ook zo iemand. Stijnen heeft ook gelijk België laat veel te veel ruimte in de rug van de wingbacks en als je dan 3 slakken centraal hebt kan dat problemen opleveren. Waarom het systeem niet eenmalig aanpassen? Ofwel de wingbacks een beetje lager houden dan sta je vaak met 5 vannachter maar de Portugezen staan wel met 6 op een lijn dus geen schande toch.
 • Jonathan Loterman

  1 jaar geleden
  Ik ken de twee stijnens een beetje persoonlijk en vindt het top kerels, zijn mannen die hun gedacht durven te zeggen ook al staat het u niet aan.
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Geen vergelijk mogelijk tussen die 2.. Stijnen is nooit een topper geweest, Ronaldo is dat nog altijd na zovele jaren.
 • Richard Tolenaars

  1 jaar geleden
  Stijnen is enkel in het nieuws geweest door conflicten die hij bijna overal had.