Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Eden in die dancing? Dat zie ik liever niet nog eens”: bondscoach Martínez reageert op uitstap Hazard en overschouwt de linies zeven weken voor WK

Rode Duivels“Eden in die dancing? Dat zie ik liever niet nog eens gebeuren.” Zeven weken voor de start van het WK overschouwt Roberto Martínez zijn drie linies. “Zonder blessure had Lavia zijn kans al gekregen”, zegt hij aan de RTBF.

107 reacties

 • eric aerts

  2 maanden geleden
  Martinez langs de lijn !! Dat zie ik liever niet nog eens !!
 • Herman Verhoeven

  2 maanden geleden
  Laat ons hopen dat Lukaku en Doku fit geraken tegen het WK, zie het anders net goed komen. Als Eden het moet gaan oplossen zulen we er niet geraken en Trossard gaat het ook niet op zijn eentje kunnen.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Helaas is de Belgisch bond niet beter dan Martinez...🙄...😏...! Anders trossard in de ploeg en hazard buiten ... Te zot voor woorden ...
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Het is altijd wel iets met Hazard.
 • Jean-marie Van Doren

  2 maanden geleden
  De bond moet zich hier met moeien, Hazard buiten en Trossard in zijn plaats.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. “Soms maak ik me zorgen, zeker als ik kijk naar mijn eigen situatie. Maar niemand luistert naar de spelers”: twee jaar gemopper van De Bruyne in vijf quotes
  Play
  Rode Duivels
  15

  “Soms maak ik me zorgen, zeker als ik kijk naar mijn eigen situatie. Maar niemand luistert naar de spelers”: twee jaar gemopper van De Bruyne in vijf quotes

  Eén van de felst besproken figuren bij de Rode Duivels dit WK is ongetwijfeld Kevin De Bruyne. De spelmaker ging in Qatar al openlijk in de clinch met Toby Alderweireld en liet zich in een - vooraf afgenomen - interview ontvallen dat we “te oud zijn om wereldkampioen te worden.” Maar dat was lang niet de enige, niet bepaald positieve quote die de spelmaker zich de laatste twee jaar liet ontvallen. Hieronder de vijf opvallendste nog eens op een rij.
 3. Alleen winst tegen Kroatië volstaat (behoudens Canadees mirakel): onmondige Rode Duivels flirten nu al met exit na pijnlijk verlies
  562

  Alleen winst tegen Kroatië volstaat (behoudens Canadees mirakel): onmondige Rode Duivels flirten nu al met exit na pijnlijk verlies

  Wat een domper. Werd de Belgische wanprestatie tegen Canada nog gemaskeerd door het resultaat, gingen onmondige Rode Duivels tegen Marokko met de billen bloot. Twee Marokkaanse en niet eens onverdiende goals na de pauze kwamen erg hard aan. Omdat Kroatië enkele uren later met 4-1 van Canada won, zijn de Rode Duivels verplicht om donderdag te winnen van de vicewereldkampioen. Bij een draw tegen Kroatië is het alleen in theorie nog mogelijk om de achtste finale van het WK te bereiken. Het definitieve einde van een geweldige generatie lijkt nabij.
 1. Onze chef voetbal merkt weinig stress bij Rode Duivels: “Maar ‘The Canada-game’ wordt wel richtinggevend, sfeer- en teneurbepalend”
  PREMIUM
  3

  Onze chef voetbal merkt weinig stress bij Rode Duivels: “Maar ‘The Canada-ga­me’ wordt wel richtingge­vend, sfeer- en teneurbepa­lend”

  Van stress ogenschijnlijk geen sprake in het Hilton Salwa Beach Resort bij onze Rode Duivels. En toch heeft België tegen Canada alles te verliezen in zijn openingsmatch van het WK voetbal in Qatar. “Je wil het niet gedroomd hebben dat je met het mes op de keel tegen Marokko en Kroatië moet”, stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus is het kijken naar onze twee genieën.