“Eden heeft máánden kunnen rusten”: Jan Mulder vindt het “raadselachtig” wat er met Eden Hazard gebeurde

4 reacties

 • piet devlieger

  4 maanden geleden
  Dan moet je die man de gewoon buiten gooien, hij heeft geen zin meer om te werken voor zijn geld.
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  Het is juist logisch dat een speler met weinig speelminuten niet te veel ineens speelt. Alsof een marathonloper na 1 jaar inactiviteit ineens 3 marathons loopt op 3 weken!!
 • Marcq Adriaens

  4 maanden geleden
  Uitleggen is gemakkelijk hé.
 • Donato Ermanno

  4 maanden geleden
  Word het niet tijd om Hazard af te zetten als Rode duivel en plaats maken voor nieuw talent? Deze gouden generatie heeft op 8 jaar maar 1 hoogtepunt gehaald en dat was in 2018 tegen Brazilië.
 1. Supportersclub Rode Duivels organiseert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”
  RODE DUIVELS
  10

  Supporters­club Rode Duivels organi­seert voor 365 euro pakketreis... naar Koeweit, voor oefenmatch: “We zijn al met vijf”

  Alleen voor de diehardfans: een trip naar Koeweit om de Rode Duivels aan het werk te zien. Vriendschappelijk, tegen Egypte - niet gekwalificeerd voor het WK in Qatar straks, overigens. En toch trekt een handvol supporters erheen. Supportersclub De Bemvoort biedt het pakket aan. “Elke uitstap blijft het waard. We kunnen moeilijk voor Nederland gaan supporteren, toch?”
 1. Loopband of hometrainer kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie
  HLN Shop

  Loopband of hometrai­ner kopen voor thuis? Dit is de beste keuze voor jouw situatie

  Zin om te sporten, maar schrikt het koude, vaak natte herfstweer je af? Zie je een abonnement voor de fitness ook niet meteen zitten? Dan is de aankoop van een fitnesstoestel voor thuis mogelijk iets voor je. Een hele thuisfitness installeren is financieel en praktisch vaak niet doenbaar. Wil je je daarom beperken tot één toestel, maar weet je niet precies het welke? HLN Shop zet de voor- en nadelen van de twee populairste toestellen, de hometrainer en de loopband, op een rij.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.