Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eden Hazard: “Stel nu dat ik een goed toernooi speel en we verliezen in de halve finale… Dan is het geen goed EK”

Rode DuivelsEen uur. Met tussendoor enkele versnellingen, een paar dribbels en een assist — het mag ook een doelpuntje zijn, Eden. Willen we dat afspreken? Hazard (30) start nog eens, bij de Rode Duivels dames en heren. “Ik heb getwijfeld, ja…”

7 reacties

 • monique bolen

  1 maand geleden
  Is de man Eden wel gelukkig in Spanje vraag ik mij af.
 • Kevin van Goethem

  1 maand geleden
  De stelling ven eden klopt. Maar stel eens dat kdb, lukaku en witsel een heel goed tornooi spelen, dan winnen we. Die spelers kunnen het aan. En tielemans ook bijna. Doku is ook op goede weg. Verdediging denk ik dat we een goede vertongen, aldeweireld en boyata nodig hebben. En zonder courtois of mignolet is ook heel nodig. De enige die eigenlijk misbaar is is eden. Hij is top, maar misbaar in de ploeg.
 • Stef Luyten

  1 maand geleden
  De halve finale kunnen halen zal al een mirakel zijn.
 • Michael Van Acker

  1 maand geleden
  Belgen 19% kans op winst. Italië wordt kampioen.
 • johan christiaens

  1 maand geleden
  Topper!!
 1. Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfinales
  Play
  Rode Duivels
  139

  Wat een domper! Rode Duivels verliezen van energiek Italië en zien EK eindigen in kwartfina­les

  De EK-droom is abrupt voorbij. Geen halve finale. De Belgische pijnpunten blootgelegd door een sterkere en meer dynamische Squadra. Met dank aan de verrassende uitblinker Jérémy Doku, dat het nog zo’n nagelbijter werd in de Allianz Arena. Het was zijn flits die de Rode Duivels op slag van rusten hoop bracht. De penalty van Lukaku zorgde voor de aansluiting (2-1), de gelijkmaker van Romelu bleef steken op Spinazzola. Zonde, maar verdiend voor Italië. Het WK in de winter van 2022 dan maar? Met of zonder Martínez.
 2. Zelfs vandaag speelde Martínez nog mentaal spelletje: basiself met Doku pas uur voor de match bekend
  PREMIUM
  Rode Duivels
  2

  Zelfs vandaag speelde Martínez nog mentaal spelletje: basiself met Doku pas uur voor de match bekend

  Il segreto. Het geheim. Tot in het extreme bewaard – pas om 19u50 raakte de basiself van de Duivels bekend. Bijna een halfuur later dan de vorige vier Belgische duels op dit EK. Met De Bruyne in de basis en Doku in de plaats van Eden Hazard, niet eens voldoende fit om op de bank te zitten. Ziehier hoe Martínez al dagenlang onder de huid van Mancini probeerde te kruipen.