Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © Photo News

Eden Hazard over toekomst bij Rode Duivels: “Of ik doorga na Qatar? Ik weet het echt nog niet”

Rode DuivelsEden Hazard (31) praatte vrijuit over verleden, heden en toekomst — de twee jaren miserie hopelijk snel vergeten. “Ik moet het vertrouwen terugvinden. In mezelf, in mijn lichaam, in mijn bewegingen.”

19 reacties

 • Ernest Vandewinkel

  4 maanden geleden
  Van mij mag je vandaag noch stoppen , of liefst gisteren .
 • Johan hendrickx

  4 maanden geleden
  Dat kan je toch niet vatten..hij beslist eigenlijk zelf nu al dat hij meegaat naar Qatar!? Wordt eens wakker Martinez.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  King Kev en El Muro zijn de 2 enige supersterren van ons nationaal elftal. Sorry Eden. Aan jou om eindelijk nog eens het tegendeel te bewijzen. Talent zat maar je mag het wel hopelijk nog eens laten zien op een voetbalveld.
 • Eddy DeGoei

  4 maanden geleden
  Eden Hazard was een fantastische voetballer maar sinds zijn enkel kapot is kan hij minder dartelen op het plein. Jammer, in zijn beste jaren was het een wereldtopper. Speler van het seizoen in de Premier League onder andere.
 • Willy Govaert

  4 maanden geleden
  Dat Hazard meer eerst terug voetballer probeert te worden , maar als fovorietje van Martinez mag dat geen probleem zijn ...
 1. Zeno Debast over eerste selectie voor Rode Duivels: “Het is allemaal heel snel gegaan, maar dit is een droom die uitkomt”
  Play
  Rode Duivels
  51

  Zeno Debast over eerste selectie voor Rode Duivels: “Het is allemaal heel snel gegaan, maar dit is een droom die uit­komt”

  30 spelers, 1 nieuwe naam. Zeno Debast maakt zijn opwachting in de selectie van Roberto Martínez voor de Nations League-duels tegen Wales en Nederland. “Een droom die uitkomt”, zo reageerde Debast op de terugvlucht vanuit Roemenië. Ook de clubloze Jason Denayer is een opvallende naam in de kern. De geblesseerde Romelu Lukaku is er dan weer niet bij, net als Jérémy Doku, die opgeroepen is voor de U21.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.