Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © BELGA

Eden Hazard gaat geen thema uit de weg in openhartig gesprek: “Trossard verdient het meer om te spelen bij de Rode Duivels dan ik”

Rode DuivelsDe lach ontbrak. Eden Hazard ziet af bij Real. En toch is de kapitein van de Rode Duivels nog niet klaar om zijn plaats op het internationale toneel af te geven. “Het is niet zo dat ik de laatste twee jaar plots niets meer waard ben.”

27 reacties

 • Kristof Breskens

  2 maanden geleden
  De laatste 2 jaar ? Hij jedoelt de laatste 4 seizoenen. En bij Chelsea had hij naast een paar heel goede ook al 2 rotslechte seizoenen ( o.a. periode Mourinho). Dat zijn 6 slechte seizoenen. Iets teveel om van een topper te spreken. De voeten zijn goed genoeg maar het kopje… Hij ziet het ook dikwijls niet draaien en dribbelen is niet altijd de juiste oplossing.
 • johnny palmaers

  3 maanden geleden
  Hazard zegt het zelf: "Leandro verdient het meer om te spelen bij de Rode Duivels dan ik. Hij is bezig aan een geweldig seizoen in Engeland. En als hij speelt, zal ik de eerste zijn om hem te felicite­ren." Dat is dan ook weer geregeld. Trossart start aan de match en Hazard zit op de bank.
 • yves vanderhenst

  3 maanden geleden
  Andere spelers moeten zich bewijzen op het veld,en meneer zit op de bank en mag zo mee 😉 Vriendjes politiek ja 😏
 • Guido Verlinden

  3 maanden geleden
  Sorry maar zijn plaats is op de bank.!
 • Van helshoecht Lisette

  3 maanden geleden
  Zal wel zeggen dat Trossard verdient te spelen gebeurt toch niet vriendje Martinez zal hem wel opstellen ook als hij maar een been moest hebben
 1. DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”
  Play
  Rode Duivels
  78

  DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”

  Verschillende Rode Duivels trokken na de vroege WK-exit op vakantie. Kevin De Bruyne trok met z'n gezin naar het ijskoude Lapland, Thibaut Courtois spoelt de Qatarese ontgoocheling dan weer door samen met verloofde Mishel Gerzig op de Seychellen. Eden Hazard vierde zijn internationale pensioen in Madison Square Garden. Ondertussen hebben Axel Witsel, Yannick Carrasco en Romelu Lukaku zich alweer gemeld bij hun clubs.