Photo News/rv
Volledig scherm
© Photo News/rv

Eden Hazard feestend gefilmd twee dagen voor Oranje, Catalaanse pers: “Zijn houding is verre van voorbeeldig”

VoetbalOp sociale media dook een video op van een feestende Eden Hazard in de Brusselse nachtclub ‘Bloody Louis’. Gefilmd vorige vrijdag, amper twee dagen voor het Nations Leagueduel tegen Nederland. Het filmpje wordt op kritiek onthaald in de Catalaanse pers, al waren die avond meerdere Rode Duivels tijdens een vrij moment op stap.

85 reacties

 • domien deschutter

  4 maanden geleden
  Hazard is verlEDEN tijd
 • jan sergooris

  4 maanden geleden
  Was misschien aan zijn uithouding aan het werken. Zoiets zou Martinez er van maken dan. Alles is goed voor het WK. Maar zal toch harder moeten werken om zn uithouding te verbeteren. Was ( naar t schijnt) al rond 1h weg. Zo goed is zn uithouding dan toch nog ni. De meesten kunnen tot de ochtend uitgaan.
 • johnny palmaers

  4 maanden geleden
  Dumpen en Trossard laten schitteren...
 • Willem Royemans

  4 maanden geleden
  25 miljoen verdienen en feesten ….hij doet dat goed
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Eden is geen topvoetballer meer en zal dit ook niet meer worden vrees ik. Dat wordt bij deze nog maar eens duidelijk. Iedereen mag zich amuseren maar hij heeft de perceptie al serieus tegen.
 1. POLL. Wie moet Eden Hazard opvolgen als aanvoerder van de Rode Duivels?
  Rode Duivels
  15

  POLL. Wie moet Eden Hazard opvolgen als aanvoerder van de Rode Duivels?

  Diegene met de meeste caps - Jan Vertonghen? Of de leider met de voeten - Kevin De Bruyne? De beslissing over wie Eden Hazard (31) opvolgt als aanvoerder wordt straks genomen door de volgende bondscoach - naam nog altijd onbekend. Bij de Rode Duivels is er immers geen vastgelegde procedure wie kapitein is. Marc Wilmots gaf Hazard in de lente van 2015 voor het eerst de aanvoerdersband, voor een oefeninterland tegen Frankrijk. Goedmakertje nadat hij hen enkele maanden eerder te kijk had gezet met een vroege wissel. Na het forfait van Vincent Kompany voor het EK werd die status definitief. Hazard zou uiteindelijk 59 keer kapitein zijn. Recordhouder.
 1. EXCLUSIEF. Martínez ziet Hazard maar op één manier comeback maken bij Rode Duivels: “Mijn droom is dat hij terugkeert voor de Olympische Spelen”
  Play
  RODE DUIVELS
  14

  EXCLUSIEF. Martínez ziet Hazard maar op één manier comeback maken bij Rode Duivels: “Mijn droom is dat hij terugkeert voor de Olympische Spelen”

  “Bedankt voor jullie liefde. Ik ga jullie missen.” Het gonsde meteen na het WK al van de geruchten, maar op 7 december kondigde hij het ook zelf aan op sociale media: Eden Hazard zwaait af bij de Rode Duivels. Het einde van een tijdperk. Een comeback zit er volgens Roberto Martínez ook niet meteen in, zo vertelt hij in een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws. Al ziet hij één “fantastische” mogelijkheid om Hazard nog eens in het truitje van de nationale ploeg te zien.