Eden Hazard doet hij weer voetballen, krijgt Lieven Maesschalck ook Axel Witsel fit voor start EK?

Rode DuivelsHet is dan wel bij ‘Move to cure’, de sportkliniek van Lieven Maesschalck, maar Axel Witsel (32) trapt al opnieuw tegen een bal. De hamvraag blijft: raakt de Rode Duivel fit voor het EK?

8 reacties

 • Johan Billiet

  1 week geleden
  Liever niet, een spelvertrager is zeker geen meerwaarde..Hebben ze ondertussen bij Dortmund ook ingezien waar de ploeg zonder de drie Belgen beter speelt als met...
 • Anthony Peeters

  2 weken geleden
  Ik zou toch nog altijd liever radja op Witsel zijn plaats zien spelen! Diene lieven is precies wel heel goed! Wat ze in real niet konden lukt lieven nu wel!
 • Bart Van Gool

  2 weken geleden
  Witsel is net 1 van de redenen dat we nog nooit niks gewonnen hebben of zelfs geen finale gehaald. Ballen recupereren dat is top, maar eens je achterkomt heb je op die positie spelers nodig die niet alleen pasje breed of pasje achteruit kunnen geven tegen een slakketempootje. Op die positie hadden ze Dembele en op het laatste WK Naingolan moeten zetten. Als ze dan ook nog de sleutels aan De Bruyne hadden gegeven en niet enkel met een counterspits gespeeld hadden, dan waren we nu WK geweest.
 • Benny Buyst

  2 weken geleden
  Go Axel go.Niemand is bekwaam om je plaats in te nemen.
 • john dewit

  2 weken geleden
  Hopelijk een fitte Witsel en Hazard want die hebben we nodig
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 2. Studio-analisten niet onder de indruk van statement Rode Duivels: “In Qatar bellen ze nu niet naar elkaar: ‘Heb je dat gezien in België?’”
  Play
  Rode Duivels
  16

  Stu­dio-analisten niet onder de indruk van statement Rode Duivels: “In Qatar bellen ze nu niet naar elkaar: ‘Heb je dat gezien in Bel­gië?’”

  Met de boodschap ‘Football Supports Change’ op het shirt maakten de Rode Duivels voor de aftrap van het kwalificatieduel tegen Wit-Rusland hun statement over het WK in Qatar. Het was een initiatief van de spelersgroep en een gezamenlijke actie met Noorwegen, Nederland, Duitsland en Zweden. Onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder waren niet onder de indruk van het statement.
 3. Onze chef voetbal zag hoe Jérémy Doku dé grote uitblinker was: “Hij boekt best nog geen zomervakantie”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  38

  Onze chef voetbal zag hoe Jérémy Doku dé grote uitblinker was: “Hij boekt best nog geen zomervakan­tie”

  Onder druk zette een veredeld B-elftal orde op zaken na die troosteloze avond in Praag. Wit-Rusland was de uitgelezen sparringpartner voor een bokser met een deuk in zijn vertrouwen: het werd 8-0. Onze chef voetbal zag hoe de Rode Duivels hun tegenstander verpletterden. “En uitblinker Doku? Die zou wel eens het witte konijn in de EK-selectie kunnen zijn.” En wat met de verdediging van de Belgen?
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei