.
Volledig scherm
. © AP

Eden Hazard (31) kondigt afscheid als Rode Duivel aan: “Bedankt voor jullie liefde. Ik ga jullie keihard missen”

Het einde van een tijdperk. Eden Hazard (31) heeft na 14 jaar zijn afscheid als Rode Duivel aangekondigd. De paar dagen bedenktijd zorgden niet voor een ommekeer.

322 reacties

 • Willy van craen

  4 weken geleden
  Was voor mij niet de man die verschil ging maken. De jongere spelers waren zeker beter maar het is voorbij.
 • Wim Jacobs

  2 maanden geleden
  Eden onze voetbal god zo slecht was je niet op het WK integendeel, als je ziet dat hij twee jaar niet gespeeld heeft, was hij best wel top tegenover sommige andere spelers. Ik hoop dat hij nog veranderd van gedacht. Zoals Mark Degryse zei laat de deur nog op een kier, ik denk dat je nog veel te bieden hebt. Typisch Belgisch het gaat even niet goed kritiek en nog eens kritiek. En dat vanuit hun luie zetel. Ik denk zeker niet dat Eden de slechtste speler was van de RD dit W. Snel een andere ploeg!
 • Nele Lowie

  2 maanden geleden
  Dank je voor je mooie voetbalmomenten eden, we hebben er van genoten, het ga je goed 👍
 • Monique Bussens

  2 maanden geleden
  Als ie in de spiegel zou kijken, zou ie weten dat hij het laatste jaar niet meer bezig is met topvoetbal, uitbollen met goed contract en af en toe eens op nen bal stoempen.
 • Willy Wittemans

  2 maanden geleden
  Heel veel respect voor Uw beslissing,hadden Driesje en Witsel maar evenveel verstand als U Eden,dan kan het nog goedkomen met de RD
 1. Opvolging is verzekerd: Courtois ziet zoontje Nicolás (5) eerste toernooi met Real-jeugd meteen winnen
  Play
  VOETBAL
  5

  Opvolging is verzekerd: Courtois ziet zoontje Nicolás (5) eerste toernooi met Re­al-jeugd meteen winnen

  De opvolging is verzekerd. Nicolás Courtois, het vijfjarig zoontje van Thibaut, pakte gisteren zijn eerste prijs als jeugdvoetballer. Nicolás schoot in zijn allereerste toernooi meteen de hoofdvogel af met z’n jeugdploegje bij Real Madrid - onder meer het zoontje van Lucas Vazquez is er zijn ploegmaat. In de finale klopten ze de buren van Atlético met 2-0. Opvallend: Nicolás is een veldspeler bij Real, spelend met rugnummer 9. Voorlopig treedt hij dus niet in de voetsporen van zijn vader, al stond Courtois zelf tot zijn tiende ook op het veld. Bij de jeugd van Genk kwam hij vooral in actie als linksachter.