De poppen gingen aan het dansen toen Pepe Thorgan Hazard net niet doormidden zaagde.
Volledig scherm
PREMIUM
De poppen gingen aan het dansen toen Pepe Thorgan Hazard net niet doormidden zaagde. © Photo news

"Echte mannen": onze chef voetbal zag hoe titanenstrijd met Portugal alles en iedereen meetrok tot op de rand van de zenuwinzinking

Rode DuivelsEcht mannen overleefden een titanengevecht met de Portugese guerrilla’s. Rode helden. Deze jongens van de Gouden Generatie verdienen dat nooit meer aan hen getwijfeld wordt. Een weergaloos doelpunt van Thorgan Hazard loodst de Rode Duivels naar de kwartfinale tegen de Squadra in München.

63 reacties

 • Jan Roesems

  1 jaar geleden
  Analyse? amper een woord over een scheidsrechter die deze partij richting gaf en de verdere mogelijkheden van één team fnuikte.
 • Willem Becker

  1 jaar geleden
  Tegen de schoppers van Portugal loop je altijd kleerscheuren op. Goed dat België gewonnen heeft en de Portugese schoppers huiswaarts kunnen. Proficiat België
 • Maartje Nieuwboter

  1 jaar geleden
  Naast de vele aanslagen op de enkels van de RD en de volstrekt ongeschikte arbiter was het dieptepunt van de wedstrijd toch de enorme kans die Carrasco op het einde liet liggen wanneer Romelu volledig vrij stond op rechts, maar Carrasco besloot om de bal verloren te spelen op links. Doodjammer, dat was een panklare 2 - 0 geweest.
 • Paul van de velde

  1 jaar geleden
  Het truitje van Lukaku was na de match 4 maten groter door het getrek. Intussen werden er 3 soorten gevechtssporten op het veld tentoon gespreid door de Portugezen met 2 ko's van de Belgen. Voetbal is oorlog zei ooit een trainer, dat hebben we gisteren gezien. De arbiter (zeer goed gewoonlijk) had de match niet meer in de hand. Minstens twee uitsluitingen van Portugese spelers waren normaal geweest.
 • kamiel De Vleeschouwer

  1 jaar geleden
  Een belangrijke vaststelling. Deze scheidsrechter was op het niveau van de Belgische scheidsrechters en die krijgen ook geen plaats op het EK.