DUIVELSE DILEMMA’S. “Onder Wilmots hebben we meer progressie geboekt dan met Leekens”: Thibaut Courtois op de rooster gelegd

Rode DuivelsTijdens het EK leggen wij de Rode Duivels op de rooster in de reeks ‘Duivelse Dilemma’s’. Vandaag is het de beurt aan Thibaut Courtois. Hij krijgt enkele moeilijke keuzes voorgeschoteld. Racing Genk of Real Madrid? Spaanse of Israëlische vrouwen? En gaat hij voor Georges Leekens of Marc Wilmots? Kijk in bovenstaande video naar zijn weloverwogen en eerlijke antwoorden.

9 reacties

 • Van helshoecht Lisette

  3 maanden geleden
  Zo een goede trainer was Wilmots geraakt aan geen deftige ploeg en dan nog durven zeggen dat die beter is dan een trainer met heel veel ervaring zegt genoeg over de mens Courtois
 • christophe laporte

  3 maanden geleden
  Ik dacht dat hij in Rijsel iets anders zei onze keeper...
 • Maria Nuytkens

  3 maanden geleden
  Wa heeft Martinez meer gedaan ? Buiten een hoop gezever ?
 • Louis Meeus

  3 maanden geleden
  En nu wordt het niks. Het is de praatjesmaker op zee show.
 • Freddy Madou

  3 maanden geleden
  En nu staat er iemand aan het hoofd van de rode duivels die nooit geen prijs zal pakken, maar enorm veel charmes heeft de Heer Martinez.
 1. Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer
  3

  Pakkend eerbetoon aan overleden Wilfried Van Moer

  De huldiging van Lukaku werd gevolgd door een pakkend eerbetoon aan Wilfried Van Moer. Groot of klein: de handen gingen bij iedereen op mekaar. Tijdens dat moment verschenen er foto’s van Van Moer op de grote schermen. De Waaslander speelde 57 keer voor de nationale ploeg, hij werd de voorbije weken meermaals “één van de beste Rode Duivels aller tijden” genoemd. ‘De Kleine Generaal’, voor wie er spandoeken waren in de spionkop, was in 1996 ook kort bondscoach. Drievoudig Gouden Schoen Van Moer overleed op 24 augustus op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.