DUIVELSE DILEMMA’S. “Mag ik een joker?” Kiest Romelu Lukaku voor Inter of Chelsea? En keert hij ooit terug naar Anderlecht?

Rode DuivelsTijdens het komende EK leggen wij de Rode Duivels op de rooster in de reeks ‘Duivelse Dilemma’s’. Vandaag bijt Romelu Lukaku de spits af. Onze spits krijgt tien aartsmoeilijke keuzes voorgeschoteld. Vond hij de WK-match tegen de VS of tegen Japan de mooiste? Heeft ‘Big Rom’ het meer voor Drogba of Maradona? En speelt hij liever op de PlayStation of geeft hij de voorkeur aan een film? De goudeerlijke antwoorden van Romelu Lukaku ontdek je in bovenstaande video.

9 reacties

 • Magdalena Vandevelde

  1 maand geleden
  Dat hij als het kan maar bij inter blijft hij is daar de perfecte speler ❤
 • Hugo Wouters

  1 maand geleden
  Dat hij maar bij Inter blijft, omwille dat de spelstijl hem daar beter ligt. Daar spelen zij hem met lange ballen aan, en probeer hem dan maar deze af te nemen, want tegen zijn sterke lichaam kan niemand op. In Engeland is hij gebuisd, en kwam hij op de bank terecht.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  In het begin afgebroken en nu eindelijk het respect dat hij verdient en maar goed dat hij nog een beetje kind is, want zo blijft hij voor iedereen aanvaardbaar en krijgt hij niet de mentaliteit van een zakenman.
 • jp bulté

  1 maand geleden
  Hij is zonder twijfel onze beste spits ooit...maar het is en blijft een man met een kind in zich, daar moet je geen psycholoog voor zijn
 • Jean Vangronsvelt

  1 maand geleden
  Waar hij het meeste krijgt.