Duivelse Data.
Volledig scherm
Duivelse Data. © Fotomontage HLN/Opta, Statsperform

DUIVELSE DATA. Slechts tien balcontacten in de zestien, Witsel keek vooral achterom: hoe Rode Duivels er tegen Marokko een breiwerk van maakten

In de zone van de waarheid vond Kevin De Bruyne nooit wie hij wou. In de zestien raakte Michy Batshuayi amper een bal. Hoe de Rode Duivels er tegen Marokko op het WK voetbal een breiwerk van maakten, maar rond de zestien vooral rode lijntjes tekenden.

41 reacties

 • Patrick Janssens

  2 maanden geleden
  Ik heb het geteld : Onana heeft in de eerste 12 tot 13 minuten 11 ballen gehad waarvan hij er 1 vooruit heeft gegeven. Hij pakte er ook nog een gele kaart bij. Ik vraag mij af wat zo veel analyseren Witsel verwijten, het niet willen zien van Onana. Stop met hem zo op te hemelen. Laat het hem eerst eens bewijzen, je zal efkes geduld moeten hebben als je het eerlijk bekijkt.
 • GUY Peeters Guy

  2 maanden geleden
  Witsel is de reden waarom deze generatie nooit een prijs won. Zijn spel hield telkens de schwung uit het team... weg ermee aub
 • Danny Van Rossom

  2 maanden geleden
  Het breiwerk achteraan is reeds enkele jaren aan de gang. Wissel speelt al bijna zijn ganse carrière op deze manier, een balletje lateraal, naar achter en als hij naar voor speelt is het een risicoloze pass waardoor de ploeg zo goed als niet kan opschuiven. Het grote verschil is dat andere zogezegde vedetten geen kans meer kunnen bij elkaar voetballen. En achteraan incasseren we regelmatig een doelpunt met de gekende gevolgen.
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Na een beleid van vele jaren onder Martinez met telkens dezelfde spelers is dit de balans: ze bakken er nog steeds niets van ondanks het feit dat het een gouden generatie was in de ogen van de media. Waar knelt dan het schoentje? Juist, met dank aan Martinez
 • Daniel Vanhoutte

  2 maanden geleden
  Waarom zit Witsel nog altijd in die ploeg vraag ik mij af, hij speelt al jaren! meer achteruit dan vooruit! Wat hij kan kan Hans Vanaken ook hoor, met het grote verschil dat hij nog een perfecte voorzet vooruit kan geven!! Snel vervangen zou ik zeggen samen met een paar anderen. Namen moet ik niet noemen zeker, we zie het allemaal wie!!!
 1. DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”
  Play
  Rode Duivels
  78

  DUIVELS OP VAKANTIE. Courtois en verloofde Mishel Gerzig genieten op de Seychellen: “Weer een mooie dag”

  Verschillende Rode Duivels trokken na de vroege WK-exit op vakantie. Kevin De Bruyne trok met z'n gezin naar het ijskoude Lapland, Thibaut Courtois spoelt de Qatarese ontgoocheling dan weer door samen met verloofde Mishel Gerzig op de Seychellen. Eden Hazard vierde zijn internationale pensioen in Madison Square Garden. Ondertussen hebben Axel Witsel, Yannick Carrasco en Romelu Lukaku zich alweer gemeld bij hun clubs.