AFP/PN
Volledig scherm
© AFP/PN

Duivels tegen Portugal van Ronaldo in achtste finale, daarna wachten Italië en mogelijk Frankrijk of Spanje

Rode DuivelsDuitsland heeft de scheve situatie tegen Hongarije deels rechtgetrokken: 2-2. Waardoor het België - Portugal wordt in de achtste finale zondag in Sevilla. De Rode Duivels zullen dus ‘giant killer’ moeten zijn, willen ze Europees kampioen worden. Door de nederlaag van Polen tegen Zweden en de vernedering van Slovakije door Spanje, leverde groep E geen beste derde af. Gevolg: België neemt het zondag op tegen de derde uit de ‘groep des doods’: het Portugal van huidig EK-topschutter Cristiano Ronaldo.

299 reacties

 • Marc Laeremans

  3 maanden geleden
  Als supporter steun ik de rd ten volle. Ze zullen moeten strijden en bewijzen dat ze het waard zijn om door te gaan. En hopelijk staan zondag de voetbalgoden aan onze kant.
 • André Christiaens

  3 maanden geleden
  Er was geen enkele andere reeks dan de reeks F waar drie wereldtop ploegen elkaar moesten bekampen. Nu moeten wij tegen nummer drie uit die reeks en hebben nog niet de helft van de punten wat de RD hebben behaalt in hun reeks en daar hebben ze toch voor moeten zwoegen. Alleen moeten de RD aantreden met leeuwen en leeuwen die voor 100% willen strijden om EK kampioen te worden. Maar de vraag rijst, mag België van de UEFA wel het kampioenschap winnen, ik heb al veel cadeaus gezien van de ref..s.
 • Henkie Janssen

  3 maanden geleden
  Portugal stelt niks, we gaan dit EK met 2 vingers in de neus winnen
 • Jos Vannuffelen

  3 maanden geleden
  @ Pierre Verpriest, hadden ze dan moeten verliezen tegen Finland? Er zijn wel supporters die veel geld hebben uitgegeven om die match te kunnen bijwonen.
 • LUC VAN DER VEKEN

  3 maanden geleden
  Volgens deze titel zijn de Belgen reeds gewonnen tegen Portugal?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement
  Play
  Rode Duivels
  91

  “Er valt momenteel helemaal niks te zeggen”: terwijl Martínez interesse Barça wegwuift, komt Koeman met opvallend statement

  Alle puzzelstukjes zullen moeten passen. Bij FC Barcelona zit Ronald Koeman op de wip en op de lijst van mogelijke vervangers staat ook ene Roberto Martínez. Een complex dossier. De bondscoach beslist pas na de ‘final four’ van de Nations League over zijn toekomst. Het zit ‘m allemaal in de timing. Terwijl de Spanjaard de geruchten bij Eurosport wegwuift, kwam Koeman met een opvallend statement.