AFP/PN
Volledig scherm
© AFP/PN

Duivels tegen Portugal van Ronaldo in achtste finale, daarna wachten Italië en mogelijk Frankrijk of Spanje

Rode DuivelsDuitsland heeft de scheve situatie tegen Hongarije deels rechtgetrokken: 2-2. Waardoor het België - Portugal wordt in de achtste finale zondag in Sevilla. De Rode Duivels zullen dus ‘giant killer’ moeten zijn, willen ze Europees kampioen worden. Door de nederlaag van Polen tegen Zweden en de vernedering van Slovakije door Spanje, leverde groep E geen beste derde af. Gevolg: België neemt het zondag op tegen de derde uit de ‘groep des doods’: het Portugal van huidig EK-topschutter Cristiano Ronaldo.

299 reacties

 • Marc Laeremans

  1 jaar geleden
  Als supporter steun ik de rd ten volle. Ze zullen moeten strijden en bewijzen dat ze het waard zijn om door te gaan. En hopelijk staan zondag de voetbalgoden aan onze kant.
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Er was geen enkele andere reeks dan de reeks F waar drie wereldtop ploegen elkaar moesten bekampen. Nu moeten wij tegen nummer drie uit die reeks en hebben nog niet de helft van de punten wat de RD hebben behaalt in hun reeks en daar hebben ze toch voor moeten zwoegen. Alleen moeten de RD aantreden met leeuwen en leeuwen die voor 100% willen strijden om EK kampioen te worden. Maar de vraag rijst, mag België van de UEFA wel het kampioenschap winnen, ik heb al veel cadeaus gezien van de ref..s.
 • Henkie Janssen

  1 jaar geleden
  Portugal stelt niks, we gaan dit EK met 2 vingers in de neus winnen
 • Vannuffel Jos

  1 jaar geleden
  @ Pierre Verpriest, hadden ze dan moeten verliezen tegen Finland? Er zijn wel supporters die veel geld hebben uitgegeven om die match te kunnen bijwonen.
 • ANDRE AERTS

  1 jaar geleden
  Volgens deze titel zijn de Belgen reeds gewonnen tegen Portugal?