Volledig scherm
© Photo News
6
EINDE
1
 • Christian Benteke 16' 68'
 • Kevin De Bruyne 36' 41'
 • Yannick Carrasco 44'
 • Kypros Christoforou 51'
 • Nicholas Ioannou 14'

Duivels maken ondanks vroege achterstand brandhout van Cyprus en pakken historische 30/30

Rode DuivelsZo, de verplichte nummertjes zitten erop. De Rode Duivels klopten vandaag Cyprus ondanks een vroege achterstand met 6-1, waardoor ze een historische 30/30 lieten noteren in een EK-kwalificatiecampagne. Laat het echte werk, komende zomer, nu maar komen.

15 reacties

 • danny buyse

  1 jaar geleden
  Om toch maar iets duidelijk te maken hoe onbezonnen mensen soms reageren! Cyprus wordt vergeleken met een caféploeg want België wint met hun B ploeg met 6-1 en dus met hun A ploeg misschien wel 10-1 kunnen geweest zijn. Nu wat moeten we daar dan van denken dat Frankrijk in de laatste 10 minuten een strafschop nodig had om te kunnen winnen van Moldavië? Moldavië caféploeg of wereldploeg? Nog 5 jaar dan zullen jullie het beseffen hoe goed ze nu of hoe nog veel slechter ze zullen zijn.
 • danny buyse

  1 jaar geleden
  @Jan Wuyts, dus als België wint van Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje spelen die 5 landen dan ook als een amateurploeg alleen al omdat België er tegen heeft gewonnen. België afbreken en zonder uwe weet bent u België wel als topploeg van Europa aan het voorstellen want er zijn blijkbaar toch maar 5 ploegen beter of toch tenminste sterke tegenstanders.
 • Marc Van Leuven

  1 jaar geleden
  Sorry maar als je zo 30/03 wil halen, kies nu eens echte tegenstanders ... dat is ook wat de supporters willen en niet Janneke en Mieke !!!!!
 • werner humblé

  1 jaar geleden
  Nogmaals bewezen dat de Rode Duivels zonder De Bruyne geen topteam zou zijn scoord, laat scoren, is de man van de aanvoer en werk hard , zet druk , zet vrije trappen , voorzetten top waar hij ook staat . Daarentegen heeft Hazard maar 1 ding een flits dat is alles zou nog liever 300 miljoen betalen voor Kevin of 200 voor Hazard . En Courtois is en blijft een betere keeper dan Simon ook terug bewezen
 • Patrick Wallaert

  1 jaar geleden
  Inderdaad . Er wordt weer met veel euforie gezwaaid naar de prestaties van de rode duivels, maar het is echt niet zo geweldig hoor. Akkoord het is echt wel een goede ploeg maar we hadden een zeer zeer zwakke groep . Tweede helft tegen de Russen en Cyprus was echt niet goed . Verdediging is ontzettend zwak . Wacht maar als ze tegen goede ploegen terecht komen . Nu ja als ze steeds meer goals maken dan ze binnenkrijgen dan is het ook ok .
 1. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"

 2. Muleka scoort tegen Club, maar ging er offside aan vooraf?
  Play

  Muleka scoort tegen Club, maar ging er offside aan vooraf?