BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Engeland ENG
2
EINDE
1
België BEL
 • 39' Goal Marcus Rashford
 • 64' Goal Mason Mount
 • Yannick Carrasco Goal 11'
 • Romelu Lukaku Goal 16'

Dubbele domper: Duivels verliezen op Wembley en zien aanvoerder De Bruyne uitvallen

Rode DuivelsEen onnodige nederlaag. De Rode Duivels gingen voor het eerst onderuit sinds het verlies in Zwitserland (5-2) in november 2018. Ondanks een vroege voorsprong via Lukaku. Maar twee domme tegengoals zorgden voor averij: 2-1. In de Nations League moet België Engeland nu voor zich dulden.

49 reacties

 • Pieter De Ruyter

  11 maanden geleden
  De gouden generatie is duidelijk over the top,vooral de verdediging is niet meer top.
 • Johan Billiet

  12 maanden geleden
  Rode Stalampen hun handelsmerk: slaapverwekkend traag, lateraal en achterwaarts spel zonder veel animo en de snel afspelen om maar geen verantwoordelijkheid te moeten nemen. Als het dan al eens naar voren gaat, is men zo beleefd en fair eerst te wachten tot de tegenstander zich gehergroepeerd en met zijn allen terug achteraan. Martinez heeft na 4 jaar duidelijk nog steeds geen concept ontwikkeld noch speelpatronen en looplijnen ingevoerd. Houdt daarenboven vast aan zijn (verouderde) ambtenaren.
 • Willem Leeuw

  12 maanden geleden
  Is altijd als Rode Duivels een top 10 land treft gaan ze de boot in. Die eerste plaats op fifa ranking is echt niet realistisch.
 • pieter Van Ceunebroeck

  12 maanden geleden
  Laat ons eerlijk zijn. De Belgen staan op de eerste plaats door gunstige loting de laatste jaren. Een gouden generatie (waarschijnlijk) zonder trofee! En ook overroepen door de media. De verloren wedstrijd tegen Frankrijk zal ons lang bijblijven. Unieke kans was dat.
 • Raph Janssens

  12 maanden geleden
  Gouden generatie zonder capabele coach! Martinez kan het niet !
 1. Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rusland - België
  Play
  Rode Duivels
  136

  Opvallend: Michy Batshuayi knielt niet voor aftrap van Wit-Rus­land - België

  Het was een opmerkelijk beeld voor de aftrap van Wit-Rusland - België. Terwijl tien Duivels, zoals steeds, knielden als steun voor de ‘BLM-beweging’ bleef Michy Batshuayi staan. In de omgeving van de Rode Duivel valt te horen dat onze landgenoot daarmee het voorbeeld volgt van zijn ex-ploegmaat Wilfried Zaha, de Ivoriaanse spits van Crystal Palace. “Er is geen goede of foute keuze, maar voor mij voelt het steeds meer als een onderdeel van de voorbereiding op de wedstrijd”, zei Zaha recentelijk over zijn besluit om niet langer meer te knielen voor een wedstrijd. “Het maakt niet meer uit of we knielen of niet. Sommigen van ons worden nog steeds racistisch bejegend. Waarom zou ik nog knielen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Waarom moet ik zelfs Black Lives Matter op de achterkant van mijn shirt dragen om te laten zien dat het wat betekent voor ons? Het verliest steeds meer zijn waarde.”