Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dries Mertens in toptien van best betaalde Rode Duivels

6 miljoen euro per jaar, of zo'n 115.000 euro per week, dat is wat Dries Mertens straks bij Napoli kan verdienen als de 30-jarige aanvaller zijn handtekening zet onder een verbeterd contract. Vier keer meer dan wat hij in 2013 kreeg toen hij van PSV overkwam en nog is Mertens daar niet de best betaalde Rode Duivel mee. Die 'eer' is weggelegd voor China-ganger Axel Witsel. Mertens zal met zijn loonsverhoging wel van de 25ste naar een plek in de toptien opschuiven.

6 reacties

 • Marcus Camps

  5 jaar geleden
  Origi even veel als Carrasco ... snap het echt niet meer.
 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  In de top 10 en ze zijn maar met 15. Dus zo hoog scoort hij nog niet. Hoewel hij 1 van de beste spelers van de huidige generatie is. Wordt vaak schromelijk onderschat.
 • Dave Janssens

  5 jaar geleden
  En hoe zit het met Eden Hazard, gun je het hem ook vriend. Hoe sommigen steeds bij Bart De Wever uitkomen, verbazingwekkende. Maar een ander mag niks zeggen.
 • Walter Claeys

  5 jaar geleden
  Dries verdient tonnen meer dan Bart De Wever, maar op deze laatste wordt volop geschoten omwille van zijn inkomsten terwijl hij veel harder werkt dan Driesje en even efficiënt is. Pas op: ik ben fan van Dries en gun hem zijn inkomen, precies zoals ik BDW het zijne gun.
 • willy van dijck

  5 jaar geleden
  De clubs zijn gek geworden waar gaat dat heen, er dat mag allemaal van de Uefa ook al hebben die clubs miljoenen schuld.
 1. Frank Vercauteren pareert kritiek op selectie Rode Duivels: “Als we alleen doen wat de clubs willen, hebben we een groot probleem”
  29

  Frank Vercaute­ren pareert kritiek op selectie Rode Duivels: “Als we alleen doen wat de clubs willen, hebben we een groot probleem”

  Geen eerste selectie zonder controverse. Maar technisch directeur Frank Vercauteren, intussen een maand in dienst bij de KBVB, verdedigde de keuze voor de 24 Rode Duivels die bondscoach Domenico Tedesco selecteerde: “Ik sta voor 200% achter alle namen.” En voorts: “Wat gebeurd is in Qatar, is gebeurd. Wij moeten nu zorgen voor een nieuwe start en nieuwe schwung.”