Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dries Mertens geopereerd aan linkerschouder

RODE DUIVELSDries Mertens (34) is vandaag geopereerd aan de linkerschouder. Dat laat zijn club Napoli weten. Mertens last nu een rustperiode van twee à drie weken in en start dan aan zijn revalidatie.

12 reacties

 • Richard Tolenaars

  2 maanden geleden
  Had nooit mogen spelen op het EK, maar ja, Martinez en zijn vriendjes. Nu komt hij zichzelf tegen.
 • Norbert Deploige

  2 maanden geleden
  Is wel niet eerlijk tegenover collega’s die blessure vrij zijn. En de medische staf van de RD , moeten Mertens toch fit bevonden hebben en op de hoogte geweest zijn , evenals de trainer? Graag zou ik hier toch meer uitleg over zien verschijnen in de pers. Laten we het er op houden dat hij onmisbaar was zoals Hazard en De Bruyne.
 • karel dumez

  2 maanden geleden
  Direct opereren na het EK … blijf serieus en blijf thuis bij uw Kat, zijn we daar ook meteen effe van verlost.
 • Johan Billiet

  2 maanden geleden
  Fijn, is ie meteen terug goed om mee te gaan naar voor Qatar, samen met Chadli..onder kundige leiding van Martinez
 • Paul Roymans

  2 maanden geleden
  Gekwetsten selecteer je niet en je stelt ze zeker niet op tenzij...
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Red Flames-legende en Rode Duivels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”
  Play
  Rode Duivels

  Red Fla­mes-legende en Rode Dui­vels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”

  97 caps voor de Red Flames. Kampioen met STVV in 2010. Gespeeld - hard verdedigd vooral - in de Bundesliga, de Serie A, de Champions League en voor de mooiste clubs: Club Brugge, Anderlecht en Fiorentina. Erbij op het EK 2017. Maar nu wil Heleen Jaques (33) als jeugdcoördinator bij de KBVB en tv-analiste het vrouwenvoetbal verder op de kaart zetten. Een gewezen top-Flame met een stem over de huidige Rode Duivels: “De ontgoocheling na het EK zal nog altijd groot zijn en nog wel even blijven nazinderen, maar met een goeie match vanavond kunnen ze dat al deels achter zich laten. Veel staat of valt met de komende wedstrijden.”