“Doku’tje kan Italianen écht pijn doen”: Degryse ziet in ‘Deviltime’ verrassende vervanger voor De Bruyne of Hazard

RODE DUIVELSDe vraag van 1 miljoen: spelen Kevin De Bruyne en Eden Hazard tegen Italië? Wie moet hen eventueel vervangen? En voor wie moeten de Duivels uitkijken bij La Squadra? Analisten Jan Mulder en Marc Degryse blikken in onze online voetbalshow ‘Deviltime’ vooruit op de kwartfinale van de Rode Duivels tegen Italië.

24 reacties

 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Ik zou ook eerder doku zetten dan Mertens! Die heeft nog helemaal niets gebracht! Na 5 min invallen loopt hem er bij alsof hij al een match gespeeld heeft vandaag! Als hazard niet fit is carrasco en doku kan mooi worden! 2 spelers met acties en dan lukaku om de actie af te ronden!
 • Ronny Popelier

  3 maanden geleden
  Sommigen vinden dat Doku pijlsnel is, maar geen overzicht heeft. Dit lukt ook niet altijd bij iedereen. Als Doku maar een paar keer de juiste pas brengt naar Romelu, is dit voldoende. Romelu doet de rest wel. Trouwens Doku en Romelu spelen zeer goed samen, verstaan elkaar goed. Het super duo Romelu en Doku. Beginnen met Doku zou de beste beslissing zijn. Die jongen is in topvorm, en garantie voor de toekomst.
 • rudi van dijck

  3 maanden geleden
  Doku? die is pijl snel ja, maar overzicht en de juiste pas. dat is nog niet goed genoeg op dit niveau!. onze flanken met Thorgan en Meunier zijn goed bezig! versterk het midden met Praet indien KDB niet speelklaar is. die kent Youri heel goed, kan ook infiltreren in steun voor big rom, en heeft zelf in Italie gespeeld!! het zijn maar details die kunnen helpen in zo een wedstrijd.
 • Maarten Nijs

  3 maanden geleden
  Ik zeg allang . Hazard op de bank en doku erin
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Doku zal het verschil niet maken ...! Hij is geen Ronaldo of een Messi ...🙄...! Hopen dat het hele team top speelt tegen Italië om te kunnen winnen !
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).