De luxueuze Boeing 737 van KlasJet waarmee de Duivels de hele EK-campagne zullen vliegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De luxueuze Boeing 737 van KlasJet waarmee de Duivels de hele EK-campagne zullen vliegen. © KlasJet

Dit is het nieuwe toestel waarmee de Rode Duivels vliegen: luxe à volonté, en zelfs voor Courtois genoeg beenruimte

Rode DuivelsAls Lukaku en co vrijdag op het vliegtuig richting EK stappen, doen ze dat voor het eerst sinds jaren niet aan boord van Brussels Airlines, nochtans partner van de Duivels. De voetbalbond kiest deze campagne voor haar vluchten verrassend voor het Litouwse KlasJet. Want: enkel het beste is goed genoeg voor onze jongens. “We willen in de best mogelijke omstandigheden vliegen, dat betekent ‘full business class’.” Een rondleiding, in woord én beeld, in het superdeluxe viptoestel dat quasi op maat van Europa’s beste voetballers is ingericht.

59 reacties

 • Willy Devroey

  1 week geleden
  Ergens stoot dit me toch tegen de borst. Het lijkt nu wel of de Rode Duivels is een kliek omhooggevallen elite die alleen in luxe wil reizen. Waar BA gratis vliegt en personeel ter beschikking stelt aan onze nationale ploeg wordt die gewoonte gewoon genegeerd. verkeerd beeld geschapen. Mijn bewondering is al heel wat minder voor onze vedetten behalve Lukaku, is de enige die niet naast zijn schoenen loopt.
 • Bart Versmissen

  2 weken geleden
  Investeer dit onnozel geld liever in zorg.
 • Robert Swillen

  2 weken geleden
  Belgische Naïviteit ten top!!! Geef het volk spelen en bier en de regering is weer te vrede kassa, kassa. Laat de Belgische vlaggen maar waaien de koning zit rustig op zijn troon.
 • Kris Smolders

  2 weken geleden
  Degoutant ... zoveelste voorbeeld dat onze maatschappij totaal ontspoord is ... dit zijn dus voorbeelden voor de jeugd?!?
 • carine debosscher

  2 weken geleden
  Verwende nesten, allemaal met ons belastinggeld, niemand verdient dit en zeker die voetballers niet.