Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Dit interview is een blijk van onze liefde voor Eden”: Gilles De Bilde, Johan Boskamp en Marc Degryse duiken in de Hazard-Files

Rode DuivelsEr was ooit de X-Files. Nu de Hazard-Files. Al even mysterieus. La Liga-volgers en Hazard-liefhebbers Marc Degryse, Johan Boskamp, en Gilles De Bilde analyseren het dossier: “Eden heeft Real Madrid zwaar onderschat.”

14 reacties

 • Herman De Gent

  2 maanden geleden
  Hazard overroepen net zoals big brol, euh big Rom, Al die supporters moeten toch eens naar het voetbal kijken van ene Johan Cruyff, Wilfried Van Moer, Paul Van Himst, Wilfried Puis, Jan Ceulemans, Ludo Coeck (als Belgen) en nog zo vele andere, en nog veel meer, andere voetballers van de echte gouden generaties, Ze gaan zich schamen dat ze voor deze overbetaalde nietsnutten gesupporterd hebben.
 • Joeri Karpov

  2 maanden geleden
  Ni slecht bedoeld hazard presteert NIET het is zoals beurs in rood ...voor mensen die het echt begrijpen...
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Is het niet hoog tijd dat de analisten eens beoordeeld worden. Degryse roept de ene week Kompany is wereldtop en de week erna is hij dan weer wereldflop. Dat is niet serieus. Boskamp zegt wel eens iets zinnig maar vult meestal de helft van het programma met gezever. Wat de meerwaarde van een De Bilde is, is me totaal onduidelijk. Als hij commentaar bij een wedstrijd geeft dan zet ik de klank af en hoop ik Peter, de radioman te kunnen ontvangen want dat is top, net als Joos trouwens.
 • Johnny Dujardin

  2 maanden geleden
  Dat is allemaal waar...een ding maakt mij het meeste zorgen. Blijft hij blessure vrij als hij nog meer traint ?
 • Bernard Duyvejonck

  2 maanden geleden
  3 paarse die het opnemen voor een speler die geen meter vooruit geraakt en nooit iets van betekenis is geweest bij Real daarvoor moet ge toch geen analist zijn .we hebben veel beter rond lopen op onze velden
 1. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”
  Play
  Rode Duivels
  57

  Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”

  De keuze is gemaakt. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van bondscoach Roberto Martínez, zo vernam onze redactie in primeur en maakte de KBVB intussen ook officieel bekend. Het ultieme doel: alsnog wereldkampioen worden met de Rode Duivels. Maar dan vanuit de dug-out in Qatar. “Proficiat met je carrière en tot snel, coach”, zegt recordinternational Jan Vertonghen op Instagram.