Thibaut Courtois.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut Courtois. © Photo News

“Die tegengoals waren natuurlijk niet fijn”: de (onzekere) toekomst van de defensie door de ogen van Thibaut Courtois

Rode DuivelsJe zal maar Thibaut Courtois zijn. Afgetroefd door twee Esten, omdat (of nadat) zijn defensie hem telkens in de steek liet. Een voorbode op wat nog vaker komen zal? Het debat rond de toekomstige verdediging van de Duivels blijft beroeren en klinkt alsmaar luider. 

28 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  3 maanden geleden
  Proficiat aan de rode duivels. Thibault Courtois kon er niet aan doen bij die 2 goals, hij deed zijn uiterste best. Hij was totaal verrast door de binnenkomende goals, zoals elke doelman, neem ik aan. En Estland was helemaal niet slecht bezig: hun goals waren evenwaardig aan alle andere van gelijk welke ploeg. Was een fijne match om te volgen, soms grappig.
 • Raymond Pauwels

  3 maanden geleden
  2 (bijna 3 eigenlijk) tegengoal van ochottekes Estland? Miserie miserie zegt men in die andere 'kampioenen'. Veel en veel te licht vanachter noem ik dat.
 • Etienne Durinck

  3 maanden geleden
  Die Rode Duivels hangen als ploeg niet meer aan elkaar. En vertonen nu een zeer duidelijk gebrek aan talentrijke spelers. Er is te veel van het 'oude talent' nu professionele bankzitter geworden. Spelers die geen 5 matchen op een seizoen spelen worden opgeroepen. Voor de toekomst wachten er ons serieuze oplaaien. Daar ben ik zeker van.
 • Stefaan Jans

  3 maanden geleden
  Courtois is ook niet zonder fouten ! Bij zijn opstelling zijn soms ook vragen te stellen. Maar ja, de Belgische pers durft niet negatief schrijven over Courtois. Ze krijgen immers steeds mooie interviews met hem ! Betreffende de verdediging : Denayer verdiend geen selectie. Maakt geregeld grote fouten, was al zo onder Wilmots. Heb zijn selectie nooit begrepen. Vanheusden dient nu meerdere matchen uitgetest te worden. Zeker niet Mechele. Gaat bij Brugge regelmatig in de fout, laatst nog op Gent !
 • danny Vervoort

  3 maanden geleden
  Waar blijft Mechele!!!!!
 1. Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht”
  Play
  Rode Duivels
  45

  Geen euforie in de studio na vijfde groot toernooi op rij: “Halve finale en finale. Dát is de opdracht”

  Voor een vijfde keer op rij gaan de Rode Duivels naar een groot toernooi. Na al die jaren word je het wel gewoon, zo merken ook analisten Marc Degryse en Jan Mulder. Ook omdat het in een groep was met - alle respect - ‘maar’ Tsjechië en Wales als voornaamste concurrenten. “Weinig enthousiasme? (lacht) Dat komt een beetje door de tegenstander”, zegt Mulder. “België heeft een geweldige ploeg en wint altijd tegen zulke teams. Maar halve finales van EK’s en WK’s winnen ze nog niet. Dát is de opdracht van de Duivels. Om daar doorheen te breken.”
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.