De HLN-surfer heeft uiteraard een plek voor Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne in z'n selectie. Zij werden tot dusver het meest gekozen. En ook Loïs Openda en Jérémy Doku moeten volgens heel veel mensen geselecteerd worden.
Volledig scherm
De HLN-surfer heeft uiteraard een plek voor Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne in z'n selectie. Zij werden tot dusver het meest gekozen. En ook Loïs Openda en Jérémy Doku moeten volgens heel veel mensen geselecteerd worden. © PhotoNews

Deze 26 Rode Duivels nemen jullie op dit moment mee naar het WK en deze vallen af

Rode DuivelsDuizenden HLN-surfers waagden zich de voorbije dagen aan de lastige opdracht die ook Roberto Martínez te wachten staat: 26 Rode Duivels selecteren voor het WK in Qatar. Hieronder de voorlopige resultaten, die onder anderen Dedryck Boyata, Jason Denayer en Adnan Januzaj liever niet zullen lezen.

81 reacties

 • Karel Bellen

  2 maanden geleden
  Hazard, Thielemans, Meunier, De Ketelaere, Debast, Batshuayi niet meenemen zij hebben allemaal geen meerwaarde momenteel. Maar wel Chadli en Benteke vanwege hun ervaring op een WK.
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Ondertussen is er weeral vanalles verandert. Momenteel zou ik Hazard, Mertens, Doku, Courtois, Debast, De Ketelaere en Vertonghen thuis laten. Mechele zou er zeker bij zijn.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Meunier,Tielemans,Chadli,denayer,boyata,batsuayi,de bast,Mertens,hazard,mogen ze thuislaten alsook Prutscoach Martinez...🙄...😳...!
 • ERIK CORNELIS

  2 maanden geleden
  Als Eden Hazard mee mag ,mag iedereen mee.
 • geert de regge

  2 maanden geleden
  Wat zien jullie eigenlijk in Meunier? Die kan echt niet mee. Martinez is wel degelijk een topcoach !!! En wie zien jullie als ideale trainer dan?
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.