Derby tegen Nederland in groepsfase van Nations League, Rode Duivels treffen ook Polen en Wales

Rode DuivelsDe Rode Duivels nemen het in de groepsfase van de Nations League editie 2022-23 op tegen Nederland, Polen en Wales. Duels tegen Memphis Depay, Robert Lewandowski en Gareth Bale. 

33 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Tegen Polen en Nederland gaan ze verliezen en mss gelijkspel tegen Wales ...🙄...! We gaan nu weer zien hoe goed België wel is ...! En met onze meester coach Martinez ...😂...
 • Ivan De Bakker

  5 maanden geleden
  Dat wordt lachen als Lang er 3 binnenlegt tegen Courtois :D
 • Koen Van den Eijnden

  5 maanden geleden
  Mooie loting. Op zich de NL nu goed te doen zo voor het WK. Landen kunnen verschillende systemen proberen. België goed team, niet meer zo goed als in 2018. Zwakt af, geen super lichting na deze. Nederland ook niet top, kan het wel worden onder Van Gaal. We gaan het zien.
 • Chris Schotte

  5 maanden geleden
  Belgen zijn precies weer fier op hun land. Neem eens een voorbeeld aan Nederland. Voor de selectie bekend was zijn ze al kampioen. Wat doen de fiere Belgen altijd maar afbreken.
 • Marc Fonteyn

  5 maanden geleden
  Niet simpel
 1. FOTO. Aanschouw het fonkelnieuwe hoofdkwartier van onze Rode Duivels in Tubeke
  Rode Duivels
  9

  FOTO. Aanschouw het fonkelnieu­we hoofdkwar­tier van onze Rode Duivels in Tubeke

  Morgen maakt Roberto Martínez zijn selectie bekend voor het eerste vierluik in de Nations League en hij doet dat voor het eerst vanuit het splinternieuwe hoofdkwartier dat in Tubeke werd opgetrokken. Superdeluxe kleedkamers, een gigantisch auditorium en tot in de puntjes uitgeruste fitnesszalen: er werd kosten noch moeite gespaard. Wordt hier de komende maanden de basis gelegd voor de ultieme bekroning, kort voor de jaarwissel in Qatar?
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.