Praet, hier tussen Hans Vanaken en Toby Alderweireld.
Volledig scherm
Praet, hier tussen Hans Vanaken en Toby Alderweireld. © BELGA

Dennis Praet: “Transfer naar Engeland was goeie stap vooruit"

Rode DuivelsNa drie seizoenen in Italië bij Sampdoria besloot Dennis Praet afgelopen zomer dat het tijd was om eens andere lucht op te snuiven en zo kwam er een transfer naar Leicester City uit de bus, waar hij met Youri Tielemans zijn vroegere maatje van bij Anderlecht terugvond.

0 reacties

 1. Er kómt een statement voor mensenrechten, maar hoe?
  Rode Duivels
  10

  Er kómt een statement voor mensenrech­ten, maar hoe?

  Het valt aan te raden om een paar minuten vóór de aftrap in te schakelen. De Rode Duivels zullen voor hun match tegen Wit-Rusland een statement maken over de mensenrechten in Qatar, zoals onder meer Duitsland, Nederland en Noorwegen dat al deden. Bij de bouw van de WK-stadions zijn duizenden arbeiders overleden. Het ging om mensen die werkten voor een minimumloon in mensonterende omstandigheden. De voetbalwereld reageerde de laatste tijd collectief verontwaardigd, met vanavond dus ook een actie van de Rode Duivels. Hoe die er precies zal uitzien, valt af te wachten. Bij de voetbalbond bevestigt men de plannen, maar kan men niks kwijt over de inhoud.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne