Marc Degryse over Roberto Martínez en de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse over Roberto Martínez en de Rode Duivels. © Photonews

Degryse kijkt nu al uit naar interlandbreak met Rode Duivels: “Martínez mag niet doorgaan met selectiepolitiek die op EK geen succes bleek”

Rode Duivels“Het was een kalm weekend in onze competitie, ik zou het willen hebben over de Rode Duivels.” Analist Marc Degryse kijkt nu al reikhalzend uit naar de interlandbreak. “Ik vind niet dat Martínez nog langer selecties kan maken met drie, vier, vijf spelers die geen titularis zijn in hun club.”

17 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Met Martinez gaan we nooit iets winnen helaas ...🙄...! Tijd voor een ander coach maar ja de bond is zelfs niets waard ...
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Martinez kan het niet, kon het niet en zal het nooit kunnen. Tactisch een grote nul. Moest het een goede coach zijn, dan was hij al lang vertrokken maar er komen geen aanbiedingen. Zij die kunnen versterkingen zijn roept hij niet op (delaet, Deketelaere), liever chadli, praet en andere Dries Mertens.
 • geert Verschelde

  2 maanden geleden
  Bij Martinez moet je als speler in buitenlandse competities spelen alvorens je een echte kans krijgt om op het veld te komen bij de RD's. Waarom altijd gekwetsten of spelers die op de bank zitten oproepen ? Het is precies alsof de spelers Martinez betalen om opgeroepen te worden .
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  Onder Leekens was er 90% van het werk gedaan. Onder martinez is dat maar 60% meer en het wordt wedstrijd na wedstrijd minder. Nog een jaartje en we zijn weer de grijze middenmoot waar niemand schrik van heeft. Grootste misslukkeling van coach ooit voor de Belgische ploeg
 • Geert Clement

  2 maanden geleden
  Als hij Chadli nu ook weer oproept en daarbij ook nog eens 3 halfgeblesseerden laat afkomen enkel voor de 'sfeer' in de groep, haak ik af. Direct alles omgooien en enkel kiezen voor nieuw bloed/talent kan ook niet maar er zijn grenzen. Wat mij betreft staan ze hierboven vermeld.
 1. Italiaanse pers: “Courtois bevestigt dat hij beste keeper ter wereld is” - “Gelukkig is België geen Spanje en viel De Bruyne slechts in”
  Play
  Rode Duivels
  25

  Italiaanse pers: “Courtois bevestigt dat hij beste keeper ter wereld is” - “Gelukkig is België geen Spanje en viel De Bruyne slechts in”

  Geen al te grote koppen in de Italiaanse pers zondag - het ging tenslotte toch maar over een troostfinale. De teneur is dat Italië een verdiende zege boekte, al beseffen ze in de laars maar al te goed dat dit Duivels waren zonder Lukaku en met De Bruyne als invaller. Lof voor Courtois, die voor Calciomercato net als Chiesa een 7 op 10 kreeg. Alleen Barella, maker van de knappe openingsgoal, kreeg meer punten.