Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Degryse en Mulder zwaaien de Rode Duivels uit: “Martínez heeft onvoldoende beseft hoe groot de frustraties en het ongenoegen bij De Bruyne waren”

‘The Last Dance’ eindigde op het WK met een valse noot. Marc Degryse en Jan Mulder zwaaien Roberto Martínez en zijn Rode Duivels uit. Onze analisten over onze nationale ploeg en hoe het nu voort moet. “Louis van Gaal als bondscoach, heb je dat spel van Nederland bekeken? Dat waren drie begrafenissen na elkaar, daar word je niet vrolijk van.”

55 reacties

 • Werner Van Crombrugghe

  2 maanden geleden
  Brazilië heeft ook een goede verdediging,dat is bij de Fransen wat minder,dus ik denk Brazilië
 • peter De ridder

  2 maanden geleden
  Martinez had al een andere broodheer voor het WK! Ben fan van geen enkele ploeg MAAR heb wel kritiek op Martinez die met het gelluk van ons land heeft gespeeld. Een balvaste middenvelder die de bal in 1 tijd kan spelen naar bewegende spelers,dat hadden wij nodig en die bleef op de bank. Hans heeft deze eigenschappen en scoort zelf ook makkelijk. Doku bleek een gesel en Trosard kreeg geen enkele pass al stond die vrij. De enige goede wedstrijden vd RD in 2022 was met Hans in de ploeg! zeer zeker
 • john poels

  2 maanden geleden
  Wat is talent als men het niet benut, 6 jaar heeft martinez alles in de hand gehad " als trainer heb je 2 keuzes ,een systeem afgaande op gekozen kern of spelers halen die in uw systeem passen .martinez rekende alleen maar op zijn systeem mijn zijn ideale 11 ,maar ne keer er uitvielen zat de ploeg in de problemen want geen plan b , plus den helft van de kern was niet ingespeeld,kregen geen kans om zich aan te passen in het systeem dus MPH is meer dan welkom ...mentaliteit a la wilmots+tak.sterk
 • nick brouwers

  2 maanden geleden
  Met Martinez hebben we jaren communautaire spanningen vermeden. De lucht was blauw.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Deze groep zal nooit goud winnen, zelfs geen brons. De 2 analisten zeggen zomaar iets en draaien met de wind.
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”