Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Degryse en Mulder zwaaien de Rode Duivels uit: “Martínez heeft onvoldoende beseft hoe groot de frustraties en het ongenoegen bij De Bruyne waren”

‘The Last Dance’ eindigde op het WK met een valse noot. Marc Degryse en Jan Mulder zwaaien Roberto Martínez en zijn Rode Duivels uit. Onze analisten over onze nationale ploeg en hoe het nu voort moet. “Louis van Gaal als bondscoach, heb je dat spel van Nederland bekeken? Dat waren drie begrafenissen na elkaar, daar word je niet vrolijk van.”

55 reacties

 • Werner Van Crombrugghe

  2 maanden geleden
  Brazilië heeft ook een goede verdediging,dat is bij de Fransen wat minder,dus ik denk Brazilië
 • peter De ridder

  2 maanden geleden
  Martinez had al een andere broodheer voor het WK! Ben fan van geen enkele ploeg MAAR heb wel kritiek op Martinez die met het gelluk van ons land heeft gespeeld. Een balvaste middenvelder die de bal in 1 tijd kan spelen naar bewegende spelers,dat hadden wij nodig en die bleef op de bank. Hans heeft deze eigenschappen en scoort zelf ook makkelijk. Doku bleek een gesel en Trosard kreeg geen enkele pass al stond die vrij. De enige goede wedstrijden vd RD in 2022 was met Hans in de ploeg! zeer zeker
 • john poels

  2 maanden geleden
  Wat is talent als men het niet benut, 6 jaar heeft martinez alles in de hand gehad " als trainer heb je 2 keuzes ,een systeem afgaande op gekozen kern of spelers halen die in uw systeem passen .martinez rekende alleen maar op zijn systeem mijn zijn ideale 11 ,maar ne keer er uitvielen zat de ploeg in de problemen want geen plan b , plus den helft van de kern was niet ingespeeld,kregen geen kans om zich aan te passen in het systeem dus MPH is meer dan welkom ...mentaliteit a la wilmots+tak.sterk
 • nick brouwers

  2 maanden geleden
  Met Martinez hebben we jaren communautaire spanningen vermeden. De lucht was blauw.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Deze groep zal nooit goud winnen, zelfs geen brons. De 2 analisten zeggen zomaar iets en draaien met de wind.
 1. EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”
  Play
  RODE DUIVELS
  24

  EXCLUSIEF. Martínez vertelde Rode Duivels al na Marokko dat hij zou stoppen: “Dat was lastig, ik kreeg m’n emoties niet meer onder controle”

  Roberto Martínez verraste iedereen op zijn persconferentie na het gelijkspel tegen Kroatië, en de WK-uitschakeling: “Dit was mijn laatste wedstrijd als bondscoach van de nationale ploeg.” In een exclusief interview met HLN en VTM Nieuws vertelt Martínez nu dat hij die beslissing al na de verloren wedstrijd tegen Marokko aan z’n groep meedeelde: “De spelers wisten dus in zekere zin dat het mogelijk de laatste wedstrijd was die ze voor mij zouden spelen.” Een boodschap die hem heel zwaar viel.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.