Degryse en Mulder geven hun type-elftal voor 1/8ste finale: "Hazard moet starten, Doku niet”

Rode DuivelsEen 9 op 9 en een rugzak vol vertrouwen. De Rode Duivels zijn klaar voor de knock-outfase, zo oordelen analisten Marc Degryse en Jan Mulder in ‘Ontbijt met Mulder en Degryse’. Tegen Finland (0-2) zagen zij alweer een grandioze De Bruyne en Eden Hazard die een goede tweede helft speelde. “Zondag scoort hij!” 

31 reacties

 • Gorissen Marcel

  1 maand geleden
  Het spreekwoord zegt: De beste stuurlui staan aan wal. Als Marc het zo goed weet, moet hij maar bondscoach worden. Maar is ook niet verder geraakt al Brugge en PSV.
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  Hazard gaat de ploeg niks nul komma nul bijbrengen . Vindt zichzelf de beste van de wereld maar doet meer kwaad dan goed.
 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  Ik dacht dat Martinez de coach was. Sorry!
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Hazard mag men nooit in vraag stellen. Hij is één van de weinige geniale spelers die een match kunnen beslissen. Zo iemand opzij schuiven voor de 'speler van de week' of de 'waan van de dag' doet men niet.
 • Gert Reynders

  1 maand geleden
  Gino, beter opletten. Hazard gaf de assist voor De Bruyne.
 1. Rode Duivels vannacht al geland op Charleroi, spelers verlaten meteen Basecamp in Tubeke en trekken huiswaarts
  Play
  RODE DUIVELS
  1

  Rode Duivels vannacht al geland op Charleroi, spelers verlaten meteen Basecamp in Tubeke en trekken huiswaarts

  De Rode Duivels zijn in het holst van de nacht geland op de luchthaven van Charleroi, enkele uren na hun pijnlijke uitschakeling tegen Italië. Daarna ging het rechtstreeks naar het Basecamp in Tubeke, waar een handvol supporters hun helden, ondanks de nederlaag, toch kwamen opwachten. De Duivels trokken meteen na aankomst huiswaarts. Sommige fans hoopten nog een handtekening te scoren, maar enkel bij Jason Denayer hadden ze succes. De rest van de Rode Duivels verliet Tubeke zo snel mogelijk, ongetwijfeld zwaar ontgoocheld.