“Debast man op man met Van Dijk is een fout”: cruciale fase uit Oranje-België wordt duchtig besproken

Rode DuivelsZeno Debast versus Virgil van Dijk op hoekschop, niet de beste keuze zo blijkt achteraf. Niet verrassend werd de beslissende fase uit Nederland-België grondig besproken. Degryse: “Een ongelukkige beslissing.” Courtois: “Van Dijk is koppen groter. Alderweireld, Vertonghen of Onana was logischer.”

48 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Romelu komt altijd mee verdedigen bij corners, Van Dijk ging daar nooit scoren op die bal. We gingen daar zelfs een goaltje maken met Lukaku erbij, spijtig voor de anties maar Romelu wordt gemist.
 • Franky Malfliet

  2 maanden geleden
  Als dit is besproken vooraf sorry maar op dit niveau is dat geen klein foutje
 • Mark Bataille

  2 maanden geleden
  Martinez kiest op profiel en op naam, niet op fitheid ... en daar ligt het probleem. Een fitte speler is een gretige speler en met deze trainer zijn we veel te voorspelbaar voor een topploeg. Jaren heeft Martinez het zogezegd goed gedaan met een fitte Hazard, De Bruyne, Lukaku ... Buiten met die handel, heeft nooit een profiel gehad van toptrainer want moest dat het geval zijn was hij al lang weggeplukt geweest. Spijtig dat Preudhomme op pensioen is of waarom zelfs niet Degryse als bondscoach?
 • Marcel Winckels

  2 maanden geleden
  Anderlecht staat 9de in onze competitie! Als dan 2 van de 3 centrale verdedigers bij anderlecht speelt, dan weet je het al zeker! Martinez hoopt op mirakel!
 • Ives Jansen

  2 maanden geleden
  Debast zal het alleszins verder schoppen dan denayer, boyata, mechele, faes en co want die zijn nog van een veel minder niveau en dat met meer ervaring
 1. Een sneltrein op rechts, speler op een zijspoor bij Standard en een ex-Bruggeling: alles wat u moet en mag weten over de elf van Marokko
  PREMIUM
  1

  Een sneltrein op rechts, speler op een zijspoor bij Standard en een ex-Bruggeling: alles wat u moet en mag weten over de elf van Marokko

  ‘All eyes on’ Hakim Ziyech, speler van Chelsea, man met een heerlijke pass en dito schot voor het duel met onze Duivels. Maar Ziyech staat er natuurlijk niet alleen voor op dit WK. Van een ex-speler van Club Brugge over een verdediger die tot zijn 21ste in de Franse vijfde klasse voetbalde tot de man die in de Ligue 1 enkel ene Lionel Messi voor zich moet dulden qua meest geslaagde dribbels, dit zijn de elf spelers van Marokko.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.