Oliver Makin, de green keeper van OHL.
Volledig scherm
PREMIUM
Oliver Makin, de green keeper van OHL. © vincent duterne/photo news

“De kritiek van de Duivels heeft ons pijn gedaan.” Wij zagen met eigen ogen hoe het gras van Den Dreef wel groen genoeg is

Rode DuivelsDe Rode Duivels waren niet blij met het veld in Leuven. De bond overwoog zelfs halsoverkop te verhuizen. Maar wij konden vaststellen dat het gras echt wel groen genoeg is aan Den Dreef, nadat ‘head groundsman’ Oliver Makin ons ter plekke zijn verhaal doet. Op zoek naar verklaringen waarom het toch misliep. “Zes weken geleden was het nog meer veeweide dan voetbalveld.” 

9 reacties

 • Jeffrey Deekers

  1 maand geleden
  Komaan zeg, iedereen voor de TV kon duidelijk de plekken zand zien op dat veld, zelf mijn schoonouders die totaal niks van voetbal kennen of kijken hadden de opmerking "daar liggen nogal bruine plekken"
 • Jef Bardy

  1 maand geleden
  In heel Belgie is het huilen met de pet op wat betreft accomodaties. Zelfs in de Oostbloklanden en sommige Afrikaanse landen is er betere infrastructuur qua velden en stadions.
 • GUNTHER GOUBERT

  1 maand geleden
  In Tsjechië leek de grasmat wel goed en het spel was ook niet super. Misschien eens in Genk spelen, daar ligt een goeie grasmat of is dat te ver voor de heren? Hopelijk vanavond beter. Gunther Goubert.
 • pierre De Smet

  1 maand geleden
  Zwak een goede speler is zelf goed op een pattatenveld , wel niks gehoord van de tegenpartij dat het veld er niet goed bijlag .
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Die gasten spelen allemaal in Engeland, Spanje met de meest perfecte velden. Hier in België lukt het echt niet om kwalitatieve velden te leggen
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  1

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01