Oliver Makin, de green keeper van OHL.
Volledig scherm
PREMIUM
Oliver Makin, de green keeper van OHL. © vincent duterne/photo news

“De kritiek van de Duivels heeft ons pijn gedaan.” Wij zagen met eigen ogen hoe het gras van Den Dreef wel groen genoeg is

Rode DuivelsDe Rode Duivels waren niet blij met het veld in Leuven. De bond overwoog zelfs halsoverkop te verhuizen. Maar wij konden vaststellen dat het gras echt wel groen genoeg is aan Den Dreef, nadat ‘head groundsman’ Oliver Makin ons ter plekke zijn verhaal doet. Op zoek naar verklaringen waarom het toch misliep. “Zes weken geleden was het nog meer veeweide dan voetbalveld.” 

9 reacties

 • jeffrey gelders

  3 maanden geleden
  Komaan zeg, iedereen voor de TV kon duidelijk de plekken zand zien op dat veld, zelf mijn schoonouders die totaal niks van voetbal kennen of kijken hadden de opmerking "daar liggen nogal bruine plekken"
 • Jef Bardy

  3 maanden geleden
  In heel Belgie is het huilen met de pet op wat betreft accomodaties. Zelfs in de Oostbloklanden en sommige Afrikaanse landen is er betere infrastructuur qua velden en stadions.
 • GUNTHER GOUBERT

  3 maanden geleden
  In Tsjechië leek de grasmat wel goed en het spel was ook niet super. Misschien eens in Genk spelen, daar ligt een goeie grasmat of is dat te ver voor de heren? Hopelijk vanavond beter. Gunther Goubert.
 • pierre de smet

  3 maanden geleden
  Zwak een goede speler is zelf goed op een pattatenveld , wel niks gehoord van de tegenpartij dat het veld er niet goed bijlag .
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Die gasten spelen allemaal in Engeland, Spanje met de meest perfecte velden. Hier in België lukt het echt niet om kwalitatieve velden te leggen
 1. RECONSTRUCTIE. Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”
  PREMIUM
  Rode Duivels
  20

  RECONSTRUC­TIE. Kevin De Bruy­ne-dag in Kopenhagen: “Niet lullen, gewoon voetballen. Zo is hij altijd geweest”

  Donderdag 17 juni 2021: voor eeuwig en altijd Kevin De Bruyne-dag in Kopenhagen. Iedereen vol lof. Maar KDB zelf? Die vond het “oké”. De mindset van de winnaar bij uitstek van de Rode Duivels. Een reconstructie van zijn dag in Denemarken. “Jullie mogen blij zijn, hoor. Mocht De Bruyne er niet zijn geweest, zou het somber zijn afgelopen voor de Belgen.”